Прочитај ми чланак

ЦРНА ГОРА (ДФ): „Мило је од почетка био вазал и водећи србофоб региона“

0

Подгорица -- "Кандидат ДПС и мафије за председника Црне Горе" Мило Ђукановић више од пола кампање посветио је клеветању Демократског фронта, кажу из ДФ.

Како наводе, Ђукановић је уплашен уочи председничких избора у недељу.

Мило Ђукановић (Фото: nspm)

Из Демократског фронта истичу да је Ђукановић “од самог почетка бављења политиком био вазал, а не неко ко самостално доноси одлуке“.

“Радећи чак и као српски вазал, Ђукановић је био гори и од ’легендарног’ Сејда Бајрамовића, па је временом мутирао и био прекомандован да служи новим газдама. Након тога је постао богат човек и доушник НАТО-а, и по задатку, огорчени противник традиционалне, петровићке Црне Горе, и водећи србофоб у региону. Користећи трагичну ситуацију у којој се нашла бивша држава СФРЈ, Ђукановић је преварама, уценама, криминалом и страхом чувао своју неограничену власт, па ће у историји Црне Горе остати упамћен као издајник и лопов“, сматрају у Демократском фронту.

“Али, шта су неки мали бедници у односу на велику и славну историју Црне Горе, која стоји иза идеје Демократског фронта“, додају из опозиционог савеза.

Према њиховим речима, Демократски фронт се никада неће одрећи “имена, вере, традиције, Његоша, Светог Петра Цетињског, љубави према Србији и према Русији“.

“Пре свега, не одричемо се слободе јер је Црна Гора друго име за слободу. Шта вечити вазал зна о слободи? Зна само да је готов“, закључили су у Демократском фронту.

Демократски фронт је, као и већина црногорске опозиције, стао је иза кандидатуре независног кандидата Младена Бојанића.

Изборна кампања за председника Црне Горе улази у фото-финиш пред изборну тишину у петак у поноћ.

Црногорски председнички избори биће одржани у недељу, 15. априла, а учествује седам кандидата.