Прочитај ми чланак

БРНАБИЋ У ПАНИЦИ Зашто је РТС звао Вука Јеремића?

0

Премијерка Србије Ана Брнабић посветила је готово сваки минут наступа на Телевизији Пинк јучерашњем гостовању председника Народне странке Вука Јеремића на Радио телевизији Србије тврдећи да је у "невероватном маниру, бахато" покушао да уређује програм ове медијске куће, за коју је рекла да има независну уређивачку политику.

„Бахато се обраћао водитељу емисије говорећи му кога треба да доведе РТС. А зашто би га и позвали кад је на председничким изборима имао мање гласова од Белог“, рекла је Брнабић, у гостовању које је трајало око пола сата.

Она је рекла да је Јеремић изговарао „од најстрашнијих до најсмехотреснијих ствари, јер живи у неком свом нереалном свету“, за који јој се чини да заслужује „психијатријско посматрање“.

Како је рекла, Јеремић тврди да је у Њујорку био на врху света, иако за личности, како је рекла, које су на месту председника Генералне скупштине Уједињених нација јавност и не зна.

Према њеним речима, Јеремић је „политичка Клеопатра јер је пуно пута, али погрешно, предвиђао будућност, да ли из пасуља, тарота…

“ Она је рекла и да противници ове власти „у време Бориса Тадића нису били полубогови већ богови који су ходали по земљи“ Говорећи о изборима, она је навела да Савез за Србију (СЗС) никад неће изаћи на изборе јер „немају полички програм“.

„Наравно да ће бојкотовати изборе јер би освојили мање гласова него Јеремић на председничким изборима“, рекла је Брнабић.