Прочитај ми чланак

Бркић најзад слободан: Нису ме сломили у затвору; Вучићу Арапи неће опростити

0

Гост емисије "Интервју" на јутјуб каналу Србин.инфо-Центар био је уредник магазина ""Таблоид" Милован Бркић, који је тек ослобођен из кућног притвора након што је противзаконито ухапшен 8. маја и у ЦЗ-у био утамничен све до 12. септембра.

Он је детаљно испричао код уредника и водитеља емисије Дејана Златановића, све што је преживео иза решетака, као и невероватан начин на који је сазнао да му је без најаве Апелациони суд укинуо наногицу.

„Не знам како сам преживео јер сам у затвору смршао 33 килограма након штрајка глађу и буквално у последњем тренутку су ме пребацили у затворску болницу“, каже Милован.

Бркић је и у овој емисији доказао да је један од најобавештенијих новинара код нас и колико год да звуче невероватно подаци које износи већ годинама, испостави се на крају да ништа није „теорија завере“. Први је  магазин „Таблоид“ писао и о плантажама дроге, шверцу оружја и наркотика од стране режимског картела, годинама пре других.

„Србија је према статистичким подацима најсиромашнија држава у Европи. Вучић је уништио све ресурсе, све што је вредело дао странцима, распродао воду, имања, руднике, тотално уништио пољопривреду, натерао стотине хиљада људи да побегну из земље. Он је у Ријаду узео муслиманску веру и планира да Србију насели мигрантима. Вучић је преварио сваког човека са којим је сарађивао, први пут му његову „величанствену победу“ на изборима нису честитали ни Путин, ни Си Ђи Пинг, ни Бајден, ни Шолц. И Арапи су полудели што их је преварио. Сорошу треба Отворени Балкан као полигон за трговину наркотицима. ДЕА је почела да прати пошиљке и балкански нарко картел, који у Србији воде Вучић и његов брат, практично је банкротирао“, истиче Бркић.

Шта је још познати новинар открио ексклузивно за  Србин.инфо, погледајте у видео прилогу.