Прочитај ми чланак

БОТОВСКО ОРГИЈАЊЕ РЕЖИМСКИХ МЕДИЈА: Почели са 80.000, сада већ кажу 170.000 људи!

0

По свему судећи нема краја параноји режима и његових такозваних медија. Пропагандна машинерија је почела жестоко од раног јутра, а изгледа да је др Небојша и пре почетка митинга већ избројао између 130.000 и 150.000 мучених посетилаца митинга Александра Вучића.

Режимски медији у оргазмичном расположењу преносе фото и видео матирајл са ботовима, уцењеним људима запосленим у државним установима и разноразном сиротињом из целе Србије, која је милом или силом утерана у аутобусе (многа возила су узета и од Шиптара), како би их довели пред клецаве ноге „великог“ вође.
Иако су синоћ и данас у јутарњим часовима најавили око 80 до 100 хиљада људи на контрамитингу у Београду, сада се већ „гађају“ цифрама од 150 до 170 хиљада, а нема сумње да ће Вучићева проапагандна машинерија да до вечерас „лепо заокружи“ и на 200.000 људи.
 
Иронично је то што ће данашњи догађај у Београду бити заправо једна врста највећег парастоса на Балкану, јер са издајничко-мафијашком кликом дубоке УДБА државе, Србија је ништа друго до мртва земља, којој после Вучића ни реанимација више неће моћи да помогне.