Прочитај ми чланак

БОТОВИ СЕ РАЗИШЛИ Бошко: Доживео сам да СНС организује митинг у моју част (ВИДЕО)

0

Присталице Српске напредне странке, после обраћања Александра Вучића, као по команди, напустиле су плато испред Народне скупштине, "њих 5.790". Као подршка Бошку Обрадовићу остало је, као што је Вучић истакао, "само 65" симпатизера опозиције. Осим увреда са обеју страна, мањих кошкања, уз будну пажњу жандармерије и полиције скуп власти и опозиције заказан у скоро исто време, срећом завршен је без инцидената.

Док народ виче „Победа победа“ након наглог повлачења „спонатно окупљених СНС ботова“, Бошко Обрадовић истиче да вечерас није позвао никога да дође, већ је хтео да преузме ризик свог здравља и штрајкује глађу да би се видело докле је све отишло. Он је саветовао Александра Вучића да прикочи.

Осим политичара „бојкоташа“ окупљених у Савезу за Србију, и Сергеј Трифуновић из ПСГ који излази на изборе је дошао да пружи подршку Бошку испред Скупштине и привукао велику пажњу када је добацивао Александру Мартиновићу (док је давао изјаву за медије о томе како се повлачи из штрајка на препоруку Александра Вучића): „Не дај се, твоја врста не сме да изумре, спасимо шишмише“.