Прочитај ми чланак

БОШКО: Шешељ поново омиљени опозиционар власти, Брнабић да докаже порекло имовине

0

Хвала Ани Брнабић што је у интервјуу „Недељникуˮ признала да јој је Шешељ омиљени опозиционар и да је своје пословне шеме и комбинације пребацила на партнерку.

Речима „Шешељ је завредео моје поштовање, јер са њим макар увек знате на чему стеˮ Ана Брнабић је потврдила оно што Двери говоре последњих годину дана – да је Војислав Шешељ лажна опозиција и да је део система Вучићеве власти. Предизборне коалиције СРС са СПС у Мионици и ПУПС у Костолцу само су увод у улазак Војислава Шешеља у власт на београдском и републичком нивоу.

 

Хвала Ани Брнабић и на признању да Чедомир Јовановић и Ненад Чанак такође нису опозиција. Чим их је она оценила као праву и одговорну опозицију – јасно је да је то модел опозиционог деловања који је у директном договору са властима и одговара властима.

А то што је Ана Брнабић своје сумњиве фирме и послове пребацила на партнерку не значи да ће се извући и побећи од истраживачког новинарства и Закона о испитивању порекла имовине свих политичара који ће Двери донети и који мора да обухвати и повезана лица као што су брат и партнерка из хомосексуалне везе. Тада ће Ана Брнабић схватити колико сам неозбиљан политичар.