• Почетна
  • ПОЧЕТНА
  • Интервју
  • БОШКО ОБРАДОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Дa не би било педера на улицама, морамо да сменимо педере који су у фотељама
Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ ЗА СРБИН.ИНФО: Дa не би било педера на улицама, морамо да сменимо педере који су у фотељама

0
Фото: Мирко Петковић

Фото: Мирко Петковић

Председник Српског покрета Двери упозорио је, у интервјуу за портал Србин.инфо, српску јавност о наметању хомосексуалне идеологије нашем друштву.

У Београду су 20. септембра заказане чак две геј параде, да ли постоји одговор Двери на то?

– Народ Србије треба да схвати да је процес промоције и наметање хомосексуалне идеологије нашем друштву поприлично подмакло. Геј парада практично није главна тема оних који желе хомосексуализам у Србији, они иду даље и зато су покренули у многим школама сексуално образовање помоћу којег се хомосеклуализам представља као нешто нормално. На тај наћин желе да уђу у наше школе и вртиће, а након тога ће, како су најавили иницирати низ нових законских решења којима ће се ићи на легализацију хомосексуалних бракова и дозвољавање усвајања деце тим паровима. На крају, круна њихове борбе ће бити закон о кажњавању сваком ко се јавно противи или крититчки односи ка хомосексуализму и њиховој идеологији.

Како се можемо супротставити томе?

– Овај проблем можемо да решимо једино тако што ћемо да их политички победимо. Они ово не би могли да промовишу да немају подршку и заштиту садашњег режима и да нема педера у фотељи. Дакле, не би било педера на улицама, не би било педера у медијима, не би било педера у законима, не би било педера у уџбеницима, у нашим школама и вртићима, да им тај простор не отварају и не обезбеђују  педери у фотељама. Зато ми морамо да победимо ову власт политички, морамо да сменимо изборима ову власт да би смо зауставили даљи продор хомосексуализма у нашем друштву.

Ако то не урадимо, када дођу по нас, да нас воде у затвор, зато што смо негде на друштвеним мрежама истакли свој став  о овој накарадној идеологоји која се намеће нашој деци биће касно.

Шешељ је у интервјуу за наш портал рекао да позива своје чланове да дођу на геј параду са четничким заставама, како ће те ви реаговати?

– Наш је предлог да све наше снаге и сва наша политичка незадовољства усмеримо на 26. септембар и на један велики протест патриоотске опозиције у Београду против ове власти како би пред ту власт изашли са једном снажном опозицијом која је за нас најбитнија тема. Наша тема нису педери, него они који им то омогућавају, закључује за Србин.инфо лидер Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Извор: СРБИН.ИНФО