Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Протест опозиције из Скупштине сели се на улице!

0

На ванредној конференцији опозиције, која протестује у Народној скупштини читаву ноћ председник Двери Бошко Обрадовић рекао је да је ово само почетак бунта у Народној скупштини и да ће протестити паралелно бити одржавани и у Скупштини и на улицама.

„Ово је за све нас једна мала победа над владајућим режимом. Мислим да смо вратили ипак бар мало части и достојанства дома Народне скупштине Републике Србије и мислим да је ово доказ како може да изгледа један прави парламентарни дух и могућност да се чује другачије мишљење.“ – рекао је Обрадовић.

Он је подсетио да је у току гласање у скупштинској сали и да посланици власти не гласају за своје предложене амандмане што је јасан показатељ да је све то једна велика фарса и да посланици власт те амандмане предлажу само како би скратили време опозиције.

„Ово је само почетак нашег отпора и бунта у Народној скупштини и наставићемо паралелно. Једно је наш опозициони бунт овде у дому Народне скупштине, а друго су улични протести и демонстрације и и грађански бунт против ове накарадне, криминалне, лоповске и штеточинске власти.“ – казао је Обрадовић.

Обрадовић је истакао да је опозиција током ноћи одржала 7 конференција, да су добили подршку и неких бивших посланика, као и бројних грађана. Он је такође рекао да ће се посланици опозиције придружити протесту „Стоп крвавим кошуљама“ у суботу у  испред платоа Филозофског факултета у Београду.

„Мислим да је почело, да се грађани ослобађају од страха и све више је тачака отпора против ове накарадне власти, а једна од њих била је током ове ноћи и дом Народне скупштине.“ – нагласио је он.

Обрадовић је демантовао тврдње Александра Вучића и Драгана Ј. Вучићевића да ће на протесту бити инцидентата и насиља и упозорио јавност да уколико се деси неко насиље, то насиље ће бити изазвано од стране СНС, а не опозиције. Ми се насиљем не боримо против насиља.

                    ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!