Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Нека се припреме Симоновић, Бабић, Митровић и Вучић

0

Милутин Јеличић Јутка је симбол политичког прелетача, политичког криминалца и насилника над женама у политици и на јавној функцији. Он је Вучићева слика и прилика на локалном нивоу.

Служио је свим режимима и упркос свему што је читава Србија сазнала о њему и даље покушава да опстане на функцији. Ми му то, наравно, нећемо дозволити. Уколико за 7 дана председник скупштине општине Брус не закаже скупштинску седницу на којој ће се констатовати оставка Јутке и покренути процедура за избор новог председника општине – организоваћемо демонстрације испред седишта општине Брус.

Исто важи и за Драгољуба Симонивића, председника општине Гроцка који ако сутра (петак) до 15 часова не поднесе оставку као што је обећао Александар Вучић – организовано долазимо на демонстрације испред седишта општине Гроцка у понедељак у 12 часова.

Сви ови узурпатори државних функција морају да оду. Једини начин да их сменимо јесу протести, И то испред њихових врата,. Да нас​ боље чују и да нас боље виде, пошто игноришу све оправдане захтеве протеста у 100 градова и општина Србије. Идемо даље.​

Нека се припреме Зоран Бабић, који​ још увек није поднео оставку на место вд. директора Коридора Србије, а затим​ Жељко Митровић и Александар Вучић. Једина државна установа у којој​ треба да остану јесте затвор.​

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!