Прочитај ми чланак

Бошко Обрадовић гласао у Чачку, Двери посматрачи на Криму

0

obradovic-glasanje

Носилац изборне листе Покрета Двери, Бошко Обрадовић, гласао је данас у Ватрогасном дому у Чачку на бирачком месту број 2. На гласање је изашао заједно са супругом и троје деце.

Тим поводом Обрадовић је изјавио:

Данашње гласање је својеврсни народни референдум на коме су грађани Србије били у прилици да промене политичаре које гледамо последње 24 године и дају шансу новој политичкој генерацији оличеној у Покрету Двери. Сигуран сам да су Двери од данас у Скупштини Србије и да ће домаћи економски интерес и породичне вредности коначно добити свог политчког заступника и заштитника у парламенту.

Упркос забрани Министарства унутрашњих послова, Покрет Двери позива све своје саборце, присталице и бираче да се од 20 часова окупимо испред Републичке изборне комисије у Краља Милана 14 у Београду, како бисмо властима јасно ставили до знања да нова изборна крађа неће проћи. Министарство унутрашњих послова било је дужно да ухапси починиоце изборне крађе од Ђурђевдана 2012. године, а не да забрањује окупљања опозиције ради контроле изборног процеса.

Дубоко сам уверен да више нико не може зауставити Двери да уђу у Скупштину Србије и тамо проговоре у име тихе већине грађана Србије који већ дуго немају свој глас у парламенту. Хвала свима који су своје поверење дали Дверима, са обећањем да ћемо остати достојни њиховог поверења у скупштинском раду.

Делегација Двери данас на Криму

dveri-na-krimu

Зоран Радојичић, члан Старешинства Двери, и Миленко Баборац, члан Руководства Двери и одборник у СО Сремски Карловци, у својству међународних посматрача данас се налазе на Криму и присуствују историјском референдуму.

Делегација Двери, коју чине члан Старешинства Зоран Радојичић, и Миленко Баборац, кандидат за народног посланика на листи Двери и одборник Двери у СО Сремских Карловаца, налазе се у Симферопољу, главнoм граду Крима, у својству међународних посматрача који надзиру одржавање референдума о припајању Крима Русији.

Миленко Баборац је за локалне медије изјавио да процес референдумског гласања тече у савршеном реду, а све акције, као и сам референдум, апсолутно су легитимни.

У прилогу су и фотографије са бирачког места бр. 101, у Симферопољу.