Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Драконска крађа на Косову, покушавају да нас оставе испод цензуса

0

Bosko-Obradovic

„Избори на Косову и Метохији су покрадени и то ћемо ускоро поткрепити са фотографијама и видео снимцима“, рекао је Обрадовић.

Нема сумње да РИК покушава на све начине да коалицију Двери-ДСС остави испод ценуза, али им нећемо дозволити да нас покраду, изјавио је за Недељник лидер Двери Бошко Обрадовић, који тврди да је на Косову и Метојији дошло до изборне крађе драконских размера.

„Избори на Косову и Метохији су покрадени и то ћемо ускоро поткрепити са фотографијама и видео снимцима“, рекао је Обрадовић.

Он је нагласио да РИК тражи да се понове избори на 15 бирачких места, и то углавном где је коалиција Двери-ДСС остварила одличан резултат, наводећи да за тај савез није спорно понављање избора само на два бирачка места у Јагодини и Врању.

„РИК је врло брзо обрадио 98,04 одсто бирачких места, а сада за више од 72 сата не могу да обраде преосталих 1,96 одсто. И то је доказ да су наше сумње оправдане“, навео је лидер Двери и додао да ће они наставити са увидом у бирачки материјал.

Упитан шта ће та странка и ДСС предузети уколико остану испод цензуса, Обрадовић је рекао да је то ствар политичке одлуке, не желећи да прејудицира да ли ће можда бојкотовати те поновљене изборе или ће ићи на протесте.

„Чекамо РИК до 20 часова да објави резултате, а онда ћемо се консултовати и са остатком опозиције“, рекао је Обрадовић за Недељник.

Извор: Недељник