Прочитај ми чланак

Бошко: Ивановић и новинарка Нова.рс да упознају моју жену

0

Реагујући на интервју који је Иван Ивановић дао за Нова.рс, а у којем спомиње лидера Двери, Бошко Обрадовић је преко Твитера упутио позив водитељу и новинарки нашег портала да га посете у његовом дому у Чачку и упознају његову супругу и децу.

Ивановић је у споменутом интервјуу рекао да не може да разуме да неки људи оправдавају свој неизлазак на изборе, тако што кажу да не могу да гласају за Бошка Обрадовића јер је у фазону “жена у кујни”.

“Желим да кажем свим грађанима Србије, ваш глас вреди пар кобасица и кило шећера – сиђите на југ Србије да видите колико кошта глас. Имам једног пријатеља који је један онако легитимни члан урбаног Београда. Све је како треба. Он је стално у том фазону, колико вреди његов глас. Рекао ми је не могу да гласам за Бошка Обрадовића који је у фазону “жена у кујни”, а ја кажем, океј, разумем те, али како ти у тим тренуцима не смета што ти Београд води Горан Весић? Шта хоћеш да ми кажеш? Да је проблем што Бошко верује у Бога, а не ови што четири пута копају трг републике и праве хаос од града. Али ти седиш у свом салону и размишљаш о томе како је Бошко Обрадовић сељак”, рекао је Ивановић у интервјуу за портал Нова.рс.

Обрадовић је затим послао позив Ивановићу да га посети, заједно са урбаним пријатељем и новинарком, како би се боље упознали.

“Упућујем јавни позив @вецеиван, његовом урбаном београдском пријатељу и новинарки @твнова_с да буду гости у нашем породичном дому у Чачку и упознају моју супругу, децу и свих нас седморо Синђелића као савремену српску породицу. Прилика да се боље упознамо!”, написао је Обрадовић на Твитеру.