Прочитај ми чланак

БОШКО: И шта сад кажу режимски и опозициони злобници, пропали протести? (ФОТО)

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић указао је на чињеницу да је суботњи протест "1 од 5 милиона", на којем је говорио и узбуњивач из "Крушика" Александар Обрадовић, био вероватно најмасовнији ове јесени, а на свом "Твитер" профилу је документовао и фотографију са 55. узастопног скупа опозиције.

– И, шта кажу сад режимски и опозициони злобници: пропали протести? Само улица, грађанска непослушност, блокаде институција које не раде свој посао и демонстрације могу да зауставе ову криминалну и лоповску власт! И бојкот избора! И узбуњивачи хероји  попут Александра Обрадовића! – поручио је лидер Двери.

Обрадовић је упутио и критику врху Српске православне цркве што се истог дана када је одржан велики Сабор у Никшићу поводом напада режима Мила Ђукановића на СПЦ, патријарх није огласио овим поводом. У суботу увече, патријарх Иринеј је са Гораном Весићем и Ивицом Дачићем свечаном академијом у Храму Светог Саве обележио осам векова аутокефалности СПЦ.

 
– Има ли кога да каже Патријарху да је додела ордена издајницима и криминалцима, као и сликање и дружење са лоповима и бандитима тешка брука и срамота за СПЦ? Ово је прешло све границе и врх Цркве се невиђено компромитује. И то све на дан Сабора у Никшићу! – истакао је Обрадовић.