Прочитај ми чланак

БЕЛИ „ЦЕПА“ МИРОЈА Осванула видео игрица са Прелетачевићем у главној улози

0

Осим што је доспео у жижу јавности због јединог приговора који је РИК-у уложио на кандидатуру Љубише Прелетачевића Белог, новосадски адвокат Мироје Јовановић још једном се нашао у “главној улози” - у видео игрици “Поцепај Мироја и његову жалбу”.

Само неколико сати пошто је РИК одбио приговор забринутог бирача Јовановића, на сајту www.белисамојако.цом синоћ је осванула игрица у којој се он и Бели Прелетачевић боре један против другог ко ће да поцепа приговор.

screenshot

Задатак играча игрице је да што пре, покретима миша, поцепа и Мироја Јовановића и његову жалбу, које све време лете око Прелетачевићеве главе.

screenshot

Игрицу прати и лагана музика, а што се више глава и приговора поцепа на пола, већи је и број поена. Ако пак играч не успе у томе, чека га смирујућа порука “Без секирације”, након чега је могуће поново покренути игрицу.

screenshot

Међутим, да мало унесе пометњу, у целу причу је убачена и глава Белог коју, ако случајно поцепате, завршавате игрицу. И за то Бели има одговор – Без секирације.

Републичка изборна комисија (РИИК) јуче је одбила приговор адвоката Мироја Јовановића који је поднео, у својству бирача, на проглашење председничке кандидатуре Луке Максимовића званог Љубиша Прелетачевић Бели. За усвајање приговора гласала су само два члана РИК.