Прочитај ми чланак

БЕДНО: Лангура упоредио министарку, унуку кољача Срба, са Ђоковићем

0

Представници свих посланичких група подржали су данас међународне споразуме које је у Скупштини Србије представила министарка заштите животне средине Ирена Вујовић. Посланици су похвалили предлоге, посебно кредит за даљинско грејање у Крагујевцу, где се више неће користити угаљ, и самим тим смањити загађење ваздуха.

Више пута се чуло да су Споразуми о пољопривредним производима између Србије са Исландом и Швајцарском дају нови подстицај пољопривреди.

YouTube

Уз повремене критике на рачун бивше власти, пре свих Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, посланици су говорили и о доброј и храброј и одговорној политици председника Србије Александра Вучића, али је, ипак, било више речи о темама на дневном реду.

Изузетак је посланик СНС-а Јанко Лангура који се није ни осврнуо на споразуме, већ од почетка говорио о “покушају срамног атентата”, 2016. године, на Вучића у Поточарима, и показивао насловну страну “Таблоида” позвавши надлежне да реагују.

У наставку је Лангура честитао Новаку Ђоковићу на успесима.

“Оно што Ђоковић ради на пољу светског тениса, то Ви, министарка, радите на пољу заштите животне средине”, рекао је Ирени Вујовић.

Расправи у сали присуствује око 30 народних посланика.