Прочитај ми чланак

БАСТАЋ: Весић послао батинаше на народ ВЕСИЋ: Бастаћа и Јовановића право у лудницу

0

Изјава председника општине Стари град Марка Бастаћа поводом данашњег инцидента на реконструисаном Тргу републике где су се сукобили представници и присталице Савеза за Србију и Српске напредне странке:

„Данашњи инцидент на Тргу републике покушај је Весић Горана да сакрије колико је тачно новца потрошио за бесмислену реконструкцију Трга републике чији крајњи домет је укидање две саобраћајне траке. Зато је након што је сазнао да ћемо данас у 11 цасова обележити своју победу – враћање тролејбуског саобраћаја преко Трга републике који су хтели да укину – заказао скуп са кога је побегао. Прошли пут када смо хтели да га питамо зашто вара, лаже и краде он се сакрио иза жена које раде у Скупштини града и другим јавним предузећима.

Данас је, уместо њих, на трг послао Симу Спасића и чувеног батинаша Пану. Како се поменутог двојца нисмо уплашили, на нас су послали јавности непознатог страначког бота, лажног глумца и новозапослене комуналне милицајце у цивилу. Поменути су нас напали након што је први “врабац” побегао од окупљених грађана који су их питали зашто руше Београд.

Да ли је ово Петар Панић Пана, некадашњи телохранитељ Војислава Шешеља, а сад блиски сарадник Александра Вучића?

Током касније вожње, Младеновић Андрија помоћник градоначелника је физички напао активисту “1 од 5 милиона” Срђана Марковића који је блокирао пролаз аутобуса који саобраћа у пешачкој зони.

Весићу, можес да бежиш, можеш да наставиш да загађујеш јавни простор језиком мржње, можеш да наставиш да шаљеш батинаше на наше акције, али од моралне, политичке и правне одговорности због лажи и превара који су једини резултат рада овог режима, нећеш се сакрити.”

Весић о дешавањима на Тргу републике

Заменик градоначелника Београда Горан Весић оценио је да у данашњем инциденту у центру града има елемената кривичног дела као и прекршаја, и да „Ђиласови плаћеници не могу да прежале зато што је отворен Трг републике“.

Не могу ови лудаци и Ђиласови плаћеници да прежале зато што је отворен Трг републике. Има овде елемената кривичног дела као и прекршаја, али у свакој земљи би ова два насилника и лудака одвели право у лудницу“, написао је на Фејсбук профилу Весић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!