Прочитај ми чланак

Бастаћ: Не пада ми на памет да идем на полигаф у вези са оптужбама Лазара Лешњака

0

Председник београдске Општине Стари град, Марко Бастаћ, изјавио је данас да му „не пада на памет да иде на полиграф“ поводом тврдње његовог кума Лазара Лешњака да је узимао новац од инвеститора.

Коментаришићи то што је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић казао да у вези с тим случајем постоји и могућност полиграфског испитивања, Бастаћ је за Телевизију Нова С рекао да „не жели да иде на полиграф након свих афера у Србији везаних за полиграфско испитивање“.

Бастаћ је рекао да је позвао тужилаштво да испита и њега и Лазара Лешњака како би утврдили истину.

Рекао је да не зна да је Лешњак комуницирао с инвеститором и био уплетен у послове које је навео.

„Да сам имао та сазнања, ја бих га (Лешњака) пријавио“, рекао је Бастаћ.

Бастаћ је рекао да му је нејасно који је мотив имао Лешањак да га оптужи, те да је једини мотив који може да буде -„то да је уцењен“.

„Невероватно је да неко саопшти такву лаж. То не звучи нормално“, рекао је Бастаћ.

Студио Б пустио је раније данас снимак из којег се чује како Бастаћев вечани кум Лазар Лешњак тврди да је Бастаћ узимао новац од инвеститора који су бесправно градили у Старом граду, да му је такав новац ношен у ковертама и да га је Бастаћ претукао кад му га једном није донео.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да очекује да тужилаштво реагује на те наводе, и да ће понудити и полиграфско испитивање да свако може да се изјасни.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!