Прочитај ми чланак

БАСТАЋ: Хајка на мене само дан након што сам скинуо Вучићев постер с ауто-пута

0

Председник Општине Стари Град Марко Бастаћ демантовао је оптужбе које је на његов рачун изнео његов кум Лазар Лешњак, који га је оптужио за физичко малтретирање, мучење и пребијање.

„Поводом нетачних и измишљених изјава Лазара Лешњака, позивам тужилаштво и полицију да хитно испитају све његове наводе, с обзиром на то да сам у видео-изјави оптужен за тешка кривична дела. Сви ови напади и лажи које се већ месецима пласирају, само да би ме у јавности представили, најпре као припадника црногорског клана, потом као човека који краде новац за лечење деце, и на крају као насилника, режирани су у Вучићевој канцеларији зла“, стоји у саопштењу.

Он оцењује да је „интересантно да се најновија монтирана афера“ дешава само дан након што је скинуо плакат са ликом Александра Вучића и Милорада Додика.

„И само неколико дана након што сам најавио да ћемо телима бранити и одбранити Стари савски мост“, навео је Бастаћ у саопштењу.

Раније данас, Лазар Лешњак, венчани кум Марка Бастаћа и његов доскорашњи сарадник, оптужио га је за мучење и физичко пребијање. Према његовим речима Бастаћ је узимао новац од инвеститора који су бесправно градили на Старом граду.

Рекао је да је Бастаћу новац доношен у ковертама, а када му једну од коверти није донео, Лешњак је наводно преживео пакао.

Бастаћ га је, према његовим трвдњама, везао, ударао песницама по глави, мучио и давио. Према тим оптужбама, „све је то трајало читаву ноћ, читавих девет сати“.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!