Прочитај ми чланак

БАХАТОМ РЕЖИМУ домаћи кромпир није по укусу

0

Поводом промоције плана за пољопривреду, који је представљен у оквиру кампање „План за дан после“, потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић посетио је Моравички округ и села у околини Ивањице. Булатовић је дошао на позив локалних произвођача кромпира, које је актуелни режим својом небригом довео на руб егзистенције.

„У низу злодела које је ова власт починила, једно од највећих је свакако то што су вредни пољопривредници приморани да своје производе бацају, јер немају коме и како да их продају“ истакао је Булатовић и додао да откупне цене које нису дефинисане, али и домаће тржиште затрпано робом из увоза, види као велике узрочнике све очигледнијег гашења домаће пољопривреде.

Foto: Printscreen

„Здрава храна и домаћи производи морају стајати на трпези, а не да пропадају и да се просипају звог бахате власти која не уме да цени ни један ресурс који Србија има. Право богатство лежи у плодној земљи и вредним рукама које ће ускоро са поносом поново производити и кромпир и парадајз и све остало што неће више завршавати бачено у каналима“, закључио је Булатовић.