Прочитај ми чланак

Аја Јунг физички напала Немању Шаровића (ВИДЕО)

0

Одборница у скупштини града Београда и друга на листи СНС за београдске изборе 2018. године Аја Јунг заједно са својим следбеницима физички је напала Немању Шаровића, лидера покрета "Љубав, вера, нада" у Кнез Михаиловој улици, због тога што је Шаровић поставио плакат "Аја Јунг Милионер" и истакао да је Јунг добила за свој Београдски фестивал игре више од милион евра донација за четири године.

Шаровић је на плакату написао „Аја Јунг Милионер“, по узору на билборде СНС-а, а према информацијама до којих је Шаровић дошао Београдски фестивал игре је за четири године односно у 2017, 2018, 2019 и 2020. години добио невероватних 117.918.000 динара донација, односно преко милион евра.

Очито да је Јунг била прилично изнервирана Шаровићевим поступком, те је заједно са својим следбеницима физички насрнула на Шаровића. Најпре је непозната особа скочила на Шаровића и почела да га удара и гура, а затим је у конфронтацију кренула и сама Јунг. Она је том приликом покушала да отме телефон Шаровићу, односно да му га ударцем избије из руке, што се види на снимку. Овај напад је још један доказ како напредњачки послушници виде дијалог у Србији.

Шаровић је за наш портал објаснио шта се догодило.

– Имали смо код Руског цара изложбу под називом „Дела говоре“ и делили смо пролазницима карте за метро да бисмо подсетили на то да су пре 4 године, напредњаци делили карте за непостојећи метро. Истакао се Горан Грбовић, бивши кошаркаш, који је награђен функцијом директора Београдске Арене и Аја Јунг, актуелни градски одборник Српске напредне странке у скупштини Града Београда – истакао је Шаровић за Директно.рс и додао:

– Фестивал игре чији је она директор такође је награђен, од донација су за 4 године, од 2017-2020. добили 117.918.000 динара или нешто изнад милион евра! Да није било короне, приходи од донација са различитих нивоа власти били би и већи јер су са 39 милиона динара у 2019. години, због короне у 2020. пали на „свега“ 10.737.000 динара. Када смо завршили и кренули ка гаражи Обилићев венац, напала нас је група напредњачких хулигана предвођена Ајом Јунг, најпре вербално, а потом и физички са леђа.

Оно што је такође јако сумњиво у вези пословања Београдског фестивала игре јесте чињеница да су од продаје за поменуте четири године остварили само нешто више од 14 милиона динара, што је готово десетоструко мање него од донација.

На другом снимку се види како Шаровић питао Јунг и њене следбенике шта није тачно од података, а особа која је претходно напала Шаровића на овом снимку даје упутства другој особи да отме телефон припаднику покрета „Љубав, вера, нада“.

Подсетимо, Аја Јунг била је једна од главних „нестраначких личности“ СНС током предизборне кампање за београдске изборе 2018. године.

Оно по чему ће Јунг остати упамћена јесте чињеница да је промовисала карте за непостојући метро и возила се „метроом“, односно напредњачком фикцијом која је представљала метро, а заправо је био аутобус.

Судећи по донацијама, Јунг је добро прошла након тог бламирања.