Прочитај ми чланак

Дулић није дозволио да се уредник Курира укључи у Утисак недеље

0

Бивши министар подивљао када је чуо да у емисију треба да се укључи Саша Миловановић.

После натезања, Оља Бећковић попустила Дулићу.

Бивши министар Оливер Дулић није вечерас дозволио да се у емисију „Утисак недеље“ укључи главни и одговорни уредник Курира Саша Миловановић.

После предлога за утисак недеље организатор програма обавестио је водитељку Ољу Бећковић да је на вези уредник Курира који ће се укључити у програм. Међутим, то се није свидело Оливеру Дулићу, који је изгубио контролу и почео да скаче по студију и, у страху је запретио да ће напустити емисију. Како сазнајемо, он се уплашио и почео да виче да не може да прича ни са ким из Курира, да „није због тога дошао“…

После неколико минута расправе и убеђивања, Оља Бећковић је услишила Дулићев захтев. Ово је још једна потврда да се екс-министар Дулић уплашио истине јер је у више наврата лагао наше новинаре.

Подсетимо, када је пре неколико дана саслушаван у полицији два сата је лагао да није саслушаван, после чега је признао истину. Такође, када је он сам понудио да наша редакција откупи његове сатове за 20 пута нижу цену, најпре је то прихватио, али се касније није појавио…

Редакција Курира последњих дана интензивно ради две велике криминалне приче у који је уплетен и бивши министар Оливер Дулић.

 

(Курир)