Прочитај ми чланак

Зла коб „Куће од срца“: Водитељки 2018. смрскано лице

0

Јасмина М. која је тешко повређена у судару који се у петак, око 11 сати, под још неразјашњеним околностима догодио у селу Лађевци на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево – Прељина, подлегла је повредама у Општој болници „Студеница“ у Краљеву. Подсетимо, ово је чак друга несрећа, која је у протеклих неколико година, задесила екипу поменутог серијала.

Подсетимо, удес, у којем је настрадала организаторка „Куће од срца“ Јасмина М., догодио се данас када је камион „сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет „фијат“, у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута.

Foto:Screenshot/Facebook/Sandra Denda

Ватрогасци су морали да секу возило да извуку тешко повређену Јасмину М., која је потом подлегла тешким повредама.

Возач, који је такође повређен, у стабилном је стању.

Иначе, ово није прва несрећа која је задесила екипу серијала „Кућа од срца“. Наиме, пре неколико година, тадашњи водитељка и продуценткиња серијала „Кућа од срца“, доживели су тешку саобраћајну несрећу.

Тада је у удесу водитељка Сандра Денда једва извукла живу главу.

Несрећа се догодила у августу 2018. године у близини Ковина. Тада је аутомобил у коме се налазила са колегиницом Драганом Ј. и младићем А. А. коме су градили кућу у оквиру емисије „Кућа од срца“, слетео у канал.

Денда је одмах пребачена у Ургентни центар и оперисана, а у удесу јој је било смрскано лице.