Прочитај ми чланак

Вања Елез: Убрзано се остварује пророчанство из Светог писма, ево шта ће уследити

0

Новинар и писац Вања Елез био је гост Дејана Петра Златановића у емисији "Интервју" на јутјуб каналу Србин.инфо-Центар. Овај занимљив гост је описао како се убрзано остварује пророчанство о последњим временима.

„Све се у последње време дешава пребрзо и иде ка одређеном циљу. Створиће се једна заједничка светска религија, она је тестирана већ у Босни кроз савет о три вере. Све се, иначе, прво тестира у Босни. То тело ће да координише свим религијама на свету, иако ће свако остати у својој вери, заправо ће бити глобална религија. Слика од 20. октобра са заједничке молитве, где припадници свих религија пале заједно свеће због короне, све говори. Радикализација која се сада врши на улицама Париза и Беча, увек је координисана од стране службе. Посебно ово сурово одсецање главе, коју власт једва чека да може да примени нови план. Све чешће се говори да глобална пандемија и глобално насиље и тероризам може да реши само глобалма влада. Само Путин и Трумп се за сада томе противе, свако из свог разлоига, а чак и Кина стоји на страни глобалиста и залаже се за глобалну владу“, каже Вања Елез.

Гост Србин.инфо се осврнуо и на чудну појаву сателита, који се последњих месеци интензивно шаљу у небо и могу се видети голим оком док путују.

„Шта значи то њихово „шаљемо сателите у небо“, а никад не кажу зашто шаљу? Кад су јавили да су послали 40 сателита у небо, постоје сајтови који то прате, лично сам на Фрушкој гори гледао тај низ сателита који изгледа као воз. А у последње време их шалу стално. Зашто? Ускоро ћемо имати на небу дигиталне представе, слетање ванземаљаца, холограм Христа и разна чудеса да би народ поверовао у знамења на небу описана у пророчанству о последњим данима, а уствари ће бити дело Антихриста“.

Елез је коментарисао и шта је Вучићев највећи страх.

„Вучић мора да испоручи Косово које је обећао, а највише се плаши Милошевићевих кадрова који су продали и Слободана. То су исти људи, иста екипа, само су мењали странке, али све време владају. И домаћа политика зависи од избора у Америци. У ноћи избора ће Трумп победјивати, али ће наредних дана пристизати гласови поштом за Бајдена и суд ће притискати, вероватно ће бити и нереди, сви покушаји да се Бајден прогласи победником. Паралелно са тим очекујем терористичке нападе у Шпанији, Италији, где су масовно изашли против корона диктатуре, да би се и они ставили под конотролу као Французи. Али, и наредна дешавања у Европи зависе од америчког избора“, констатује Вања Елез.