Прочитај ми чланак

Нишлија стравично претучен недељу дана пре женидбе из потпуно невероватног разлог

0

Уместо да завршавају последње припреме за свадбено весеље, родитељи Нишлије С.Ж. (29) и његова трудна вереница, провели су данашњи дан у холу Клинике за максилофацијалну хирургију, чекајући да С.Ж. буде оперисан, пошто га је на улици, надомак његове куће, претукао момак комшинице и поломио му вилицу.

Н.Ж. мајка С.Ж. каже да се један сасвим обичан одлазак до продавнице у уторак око 20 часова претворио у нешто што не би пожелели никоме на свету.

ФОТО: Приватна архива

“Син је пошао до драгстора како би купио неке намирнице, а успут, на самом излазу из наше улице сусрео је комшиницу са момком. Она му се јавила са “ћао”, он јој је тако исто одговорио. Међутим, њен момак га је зграбио за руку и зауставио га. Питао га је: “Коме си ти рекао ћао, знаш ли ти ко сам ја?” Син је одговорио да не зна ко је он и да се јавио комшиници, а тај младић му је пустио руку и ударио га песницом у главу, због чега је пао на коловоз. Младић га је онда више пута шутнуо у главу и побегао. Комшиница је све то време мирно стајала на улици, није покушала да спреми момка да удара мог сина, само је на крају отрчала за њим низ улицу када је побегао”, казала је Н.Ж.

Према њеним речима, С.Ж. је успео да се сам придигне и дође до куће, а при том му је крв текла и из носа и из устију.

“Запрепастили смо се сви када смо се сви када смо га видели и покушали смо одмах да му зауставимо крварење. Помогли му да се пресвуче јер је био и крвав и мокар, пошто је напољу падала киша, а пао је и у воду на улици. Позвали смо полицију и Хитну помоћ, а отишли смо и до куће комшија чија ћерка се забавља са момком који га је напао. Мајка те девојке је изашла и мирно, као да се ништа није догодило, рекла је да њен супруг није ту и да ће га позвати па ће то решити, али није рекла како мисли да то учине. Ја сам са сином отишла најпре до Хитне помоћи, потом на Клинику за неурохирургију, па на ОРЛ клинику и онда на Клинику за максилофацијалну хирургију”, изјавила је Н.Ж.

Она је казала да је приликом прегледа и снимања установљено да њен син има прелом вилице, крварење из носа, неколико хематома на глави и посекотину иза ува. Због прелома вилице задржан је и оперисан на Клиници за максилофацијалну хирургију.

“Свадба је заказана за следећи викенд и сада не знамо шта да радимо. Најпре смо рекли да ћемо да је откажемо, а онда нас је доктор охрабрио да ће се син довољно опоравити до тада да може да буде на свадбеном весељу, да ће му се оток на лицу смањити. Видећемо у наредних пар дана какво ће му бити стање. Без икаквог разлога нам је тај младић напао сина и покварио све планове. Требало је да свадба буде најсрећнији дан у његовом досадашњем животу, али после овога није тако”, рекла је Н.Ж.

У Полицијској управи у Нишу птврдили су да им је напад пријављен и да је за то осумњичен М.Ј. (18) из Ниша.

“Против њега ће у редовном поступку бити поднета кривична пријава за наношење тешких телесних повреда. Он се сумњичи да је једним ударцем нанео повреду С.Ж. такође из Ниша”, казали су у полицији.

Директор Клинике за максилофацијалну хирургију Драган Красић потврдио је за медије да је С.Ж. хоспитализован због прелома доње вилице и да је оперисан.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!