Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВА ПОЗАДИНА НЕСРЕЋЕ У ГРОЦКОЈ: Отац се намерно закуцао у бандеру… (ВИДЕО)

0

Мушкарац (55) погинуо је јуче када је својим аутомобилом "фиат пунто" ударио у бетонску бандеру у општини Гроцка, док је његова ћерка (18) која је била са њим тешко повређена у овој стравичној несрећи.

Међутим, према незваничним сазнањима Курира, овај удес није био несрећан случај, већ самоубиство и покушај убиства. Према наводима познаника покојног човека, он се недавно раставио од жене.

FOTO: PRINTSCREEN

– Он је већ дуже време претио жени и приморавао је да му се врати. Претио је да ће прво убити себе, а онда је почео да прети да ће убити и себе и дете, али и своју мајку како би његова жена патила! Недавно је, како смо чули, тражио да купи пиштољ на црно – причају житељи места на територији општине Гроцка, где се десила несрећа. Како додају, покојни човек је важио за агресивног.

– Видело се да је психички лабилан, знао је брзо да плане – каже наш саговорник.

Како објашњавају, и на видео снимку стравичног ударца „пунта“ у бандеру, који се појавио на друштвеним мрежама, види се да нема трагова кочења.

– Чак се и на снимку види да се залетео, није покушао да се заустави, а та брзина у том делу насеља је ужасно опасна. Он је на месту остао мртав, а његова ћерка је са тешким повредама превезена у болницу и лекари јој се боре за живот – причају комшије.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)


Према речима жене која је била очевидац, а која је касније повређеној тинејџерки пружила прву помоћ јер је медицинска сестра, човек није имнао намеру да се заустави.

– Прво је прошао поред ње колима, направио круг и онда пројурио тако да је жену затресао и забио се у ту бетонску бандеру. Она је потом пришла и помогла тињеџерки до доласка Хитне помоћи – кажу нам кошије и додају:

– Знали смо да је малтретирао ћерку и жену. Терао их је да раде са њим на њиви и свашта им говорио, а његова је супруга одлучила да то више неће трпети и одселила се са ћерком код своје сестре.

Комшије кажу да је ћерка долазила стално да обиђе оца, а овај пут је била са другарицом, у нади да ће их он одвести у нијихову викендицу.

– Кад су кренули отац је рекао да другарица остане у кућу, а да ћерка крене са њим и да ће се брзо вратити. Имао је намеру обоје да их убије – кажу наши саговорници.

Према речима комшија, мушкарац наводно никако није могао да поднесе растанак од жене са којом има ћерку, коју је замало одвео директно у смрт.

– Молимо се за девојку, надамо се да је јака и да ће успети да се ишчупа и да ће пребродити све повреде – наводи наш саговорник.

Истрагом ће накнадно бити утврђен тачан узрок ове несреће.