Прочитај ми чланак

„ОВА ВЛАСТ СЕ МОЖЕ СРУШИТИ само побуном“!

0

Господин Вучић је опет обрадовао свој верни народ, како му се, по ко зна који пут, јавило, пензије ће бити повећане од октобра, а плате у јавном сектору од децембра. Погађате, биће највеће у историји, и пензије и плате.

Погађате и да то нема везе са мозгом, али има са изборним резултатима, што је једини резултат непрестаног бацања мекиња захвалном народу. И јоште, такорећи истом приликом, Вучић господин рекел да је Србија на другом, да се појача, на ДРУГОМ, месту у Европи по расту БДП-а, те да је поносан на раднике и пензионере, који ће за то бити награђени у месецу лимбургу.

А лимбург је већ стигао у Јагодину, код господина Палме, који једном месечно свом народу дели по 3000 динара. Биће у истом дану, кад је Вучић господин објавио да је Србија друга у Европи, у Јагодини се, пред зградом општине, од пет сати сабајле, у огромним редовима, скупило неколико хиљада људи којима је Палма господин уделио по две, три хиљаде динара. Па ви сад видите у чему смо, не други, него први у Европи и свету.

У међувремену Вучић наставља да повећава плате и пензије, и да решава Косово, као најтеже од свих питања. Једина квака у свему томе је што то није његов посао. На ту тему Србијанка Турлајић вели да Вучић крши устав како устане, и изговори прву реченицу, о било чему што није у домену његовог рада. И кад повећава пензије, и кад отвара фабрике, путеве, води преговоре…. јер за све то је задужена Влада, председник државе је у Србији протоколарна функција.

А шта ради опозиција, док Вучић непрестано блаблаише омађијаном и анестезираном стаду. Опозиција је у пуном саставу, и не одступа од мисије да буде опозиција. Има је, и на броју је и пуном саставу, који је све бројнији, и главни допринос јој је да учвршћује оваквог распојасаног Вучића. И Веља Илић се коварнуо у том послу, најављује Нову десницу, саветници ће му, вели, бити Матија Бећковић, те владике Амфилохије и Атанасије.

Шта да се ради, него да се иде у утопију, да се, док и то не забране, сања браћо и госпође. То, на свој начин, вели и редитељ Горан Марковић, који каже да ово са Вучићем не може да се реши савезима и опозиционим договорима, него побуном. Не верује у никакав преокрет на изборима, нико нема времена за нове крађе и мандате засноване на превари, људи треба да изађу на улицу… У супротном, гарант ћемо дочекати да Вулин почне да прави „невидљиве авионе!“.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!