Прочитај ми чланак

УДАРИ У КАМЕН: Од А до Ш (Из прве руке)

0

aleksandar-vucic-obrenovac-poplave-foto-beta-1400247112-497805

Ти Перо, ти, ти Перо Муфљузе, шта ме гледаш, још седиш, ајде брзо рапорт. Где су наши људи, какво је стање, ајде брзо, од а до ш.

ПМ: Ммххмхмхмх, мхмхх хммх ммхмм.

Шта кажеш, мислиш да си занимљив. Седи доле. Стање је катастрофално, а ви се ту зезате. Хоћете да све то кажем народу. Ајде пали камере, а већ су укључене, нема везе. Народе, ситуација је катастрофална, све је отишло у курац. Пера Муфљуз, Ђока Индонезија и Мика Патрљак нису спавали седам дана. Ако још неко каже да не радимо све што је у нашој моћи, изван наше моћи, изван било чије моћи послаћу га у Одесу, па нек се тамо зајебава. Ајде Ђоко, шта се дешава у Шапцу.

ЂИ: Аеаееееааааааа, ух, ух, ух, аеееаеееаааа, ух, ух, ух.

Шта ради тамо онај бизгов од градоначелника, јел наш. Није, одлично, скидај ту багру одмах. Дај ти са камером, јеси ли пијан, колико ти треба да запамтиш два знака. Народе, ситуација је катастрофална, све је отишло у курац. Ова тројица нису спавала седам дана. Народе, ако хоћеш да нам помогнеш, помози, ако не, онда се терај у … Јеси ли чуо народе, доста је више, ти ниси народ каквог сам те направио. Шта кажеш Мико, нешто се хтео.

МП: Господине председниче, данас ми се чините некако лепше, смиреније, то је сигуран знак да ће Србији бити боље. Драго ми је, драго ми је да вас видим таквог, мој председниче.

Па јес, звао ме мој ортак Абд ал-Рахман ибн Мухамед ибн Кхалдун ал-Хадрами, то ће он да среди, нарочито ово за воду. Добро, то би било то. Где сам оно стао, а да. Ајде укључуј. Народе, ситуација је катастрофална, све је отишло у курац …

(СРБИН.ИНФО – Борхе Вангог)