Прочитај ми чланак

ЛЕТЊИ ПРОВОД Четврти Шумадија фест у Крагујевцу од 21. до 23. августа

0

šumadija fest08Четврти фестивал Шумадија фест у Крагујевцу одржаће се од 21. до 23. августа на платоу испред Шумадија сајма и на новој локацији Еко парка Илина вода, саопштио је Шумадија фест.

Тај фестивал чији програм обухвата уметност, спорт и екологију, млади Крагујевца организују од 2011. године.

У Шумадија сајму одржаће се спортска такмичења и хуманитарне акције а на новој фестивалској локацији у Еко парку су музичке бине на којим ће наступити популарни али и неафирмисани бендови.

Музички део фестивала трајаће три дана и обухвата програм на две локације на којима ће наступити преко 50 извођача из земље и иностранства међу којима су Партибрејкерс, Orthodox Celts, Bang La Decks, Prti Bee Gee, Шкабо и Жобла, TDI Radio Crew, Iveza and Elements, RIOT 87, Sax „n“ Groove – Serbia, Sale Liquid & Solid, StomaS(L&S), Trio Jažmo, Ethnics, Untah Selecta, Bliks, Čaras, Sicvai, Ećo Ega, SickSoul Bend.

На прошлогодишњем Шумадија фест за два фестивалска дана било је 12 000 посетилаца а ове године се за 3 дана очекује и до 20 000.

Улазнице за фестивал се могу купити на свим продајним местима  Eventim-a, Ticketline-a и на сајту www.sumadijafest.com. Цена тродневне улазнице је 1390 динара а на улазу у фестивал 1590 динара.

(Танјуг)