Прочитај ми чланак

ЕКСКЛУЗИВНО – РУСКИ ЛЕТЕЋИ ТАЊИР У БЕОГРАДУ: Највеће руске фирме стижу у Србију!

0

expo russia

У Београду ће се  одржати од 5. до 7. марта 2014. године у хотелу Метропол Палаце велики Међународни привредни сајам „ЕКСПО РУСИЈА СРБИЈА“ који ће довести у српску престоницу скоро 100 највећих руских фирми – никада у историји Београда није дошла јача и богатија пословна делегација из Русије.

РУСКИ ЛЕТЕЋИ ТАЊИР У СРБИЈИ!

Биће компаније и са иновацијоним технологијама, који ће чак донети и презентовати модел нове летелице – летећи тањир!
То је већ презентовано у Јерменији, на изложби у Јеревану,  и тамо су били запрепашчени када су видели како лети.
Наравно, власници тог руског патента нису одали тајну како та леталица лети.
Леталица је у Јерменији већ нашла свог купца  и користи се за безбедниости на државној граници,  током временских непогода,  итд.
Ово је најавио директор ове изложбе, Анатолиј Николајев, на конференцији за новинаре у хотелу Метропл.

Сајам „ЕКСПО РУССИА СЕРБИА“ се организује уз подршку еминентних руских и српских државних и дипломатских инситуција као што су: ресорна министарства Руске Федерације и Републике Србије, Трговинско-индустријска комора РФ, Трговинско представништво Русије у Србији, Амбасада Руске Федерације у Србији и Амбасада Србије у Руској Федерацији, Руски центар за науку и културу „Руски дом“ у Београду и Привредна комора Србије.

Јачање међудржавних односа између Србије, Русије и других држава југоисточне Европе у сегменту привреде, економије, друштвено-културне размене и планирање даљих корака за заједничке активности представља примарни циљ сајма „ЕКСПО РУССИА СЕРБИА“.

Значај сајма „ЕКСПО РУССИА СЕРБИА“ за економске односе и трговину између наше две земље је нагласио и амбасадор Републике Србије у Русији, господин Славенко Терзић, у чланку који можете прочитати на овом линку.

Шема манифестације „ЕКСПО РУССИА СЕРБИА“:

Тематске целине: Енергетика и енергетска ефикасност; Машиноградња; Металургија; Ваздухопловство; Грађевинарство; Железнички саобраћај; Прехрамбнена индустрија; Индустрија нафте и гаса; Високе технологије и иновације; Банкарство; Телекомуникације; Медицина; Образовање; Услужне делатности (туризам, авиосаобраћај, логистика).
 Изложба робе широке потрошње

Пословни скупови:

Детаљан преглед тема које ће се обрађивати на сајму можете преузети ОВДЕ.

5. март – Конференција „Привредна сарадња између Руске Федерације и Републике Србије у савременим условима“

5-6. март – Тематски округли столови у оквиру ресорних министарстава, сусрети Б2Б, културне и друге манифестације

Позив за учешће на сајму биће упућен привредницима из Словеније, Румуније, Македоније, Мађарске, Босне и Херцеговине, Хрватске, Албаније, Бугарске, Грчке, Црне Горе и другим државама из региона, а за учеснике сајма ће бити приређен интересантан културно-уметнички програм и организовани обиласци града.

Уколико бисте желели да учествујете на сајму „ЕXПО РУССИА СЕРБИА“, овде можете преузети пријаву на енглеском језику и УГОВОР О ЗАКУПУ ШТАНДА. Молимо Вас да уредно попуњене пријаве пошаљете на доленаведену адресу.

Улаз је слободан за посетиоце сајма.

Уколико желите да сазнате више о условима учешћа на сајму и и пословним скуповима можете се обратити Организационом одбору изложбе „ЕКСПО РУССИА СЕРБИА“.

Организациони одбор компаније Зарубеж-Експо:

Tel/faks: +7 (495) 6375079, 6373633, 6373666, +7 (499) 7669917, +7 (499) 7669282
[email protected]
www.zarubezhexpo.ru

(Србин.инфо, tikrf.org)