Прочитај ми чланак

Добро јутро штедња у рубљама

0

sberbanka(Б92)

Сбербанк Србија у складу са својом пословном политиком, у своју понуду депозитних производа укључује и нове начине штедње.

Предлог Сбербанке свим клијентима којима је флексибилност и доступност новца на првом месту, је Добро Јутро рачун, јединствени (онлине-овернигхт) банкарски штедни производ Сбербанке са којим зарађујете сваког дана.

Од данас, сва физичка и правна лица поред Добро јутро рачуна у ЕУР, РСД, УСД, могу да отворе такав рачун и у рубљама. Камата се приписује свако јутро, тако да корисници оваквих рачуна могу свакодневно увећати свој буџет. Рачуни остају активни и после повлачења средстава, за следеће дневне циклусе орочења, тако да је долазак у експозитуру потребан само код иницијалног отварања рачуна. Не постоји временско ограничење за коришћење ових рачуна, за пренос новца са Добро Јутро рачуна на редован текући/девизни рачун банка не наплаћује провизију и обрнуто.

Слободни сте да сами организујете динамику преноса новца са Добро Јутро рачуна на текући/девизни рачун и обрнуто. Минимални износ новца који требате имати на рачуну је ЕУР 66, РСД 23, УСД 100 или РУБ 110 како би Вам се камата дневно приписивала на рачун.

Сбербанк Русије је највећа банка у Русији, која поседује готово трећину целокупне активе руског банкарског сектора. Оснивач и највећи акционар је Централна банка Русије у чијем је власништву 50% капитала банке плус једна акција с правом гласа Остале акције су у поседу више од 245.000 појединачних и институционалних инвеститора у Русији и иностранству..Банка има највећу дистрибутивну мрежу у Русији са више од 18.000 екпозитура, као и подружнице у 20 земаља, укључујући ЦИС и средњу и источну Еуропу.