Прочитај ми чланак

За ову су „уметност“ грађани Србије дали милион и по евра (ВИДЕО)

0

Након 11 година, певачица Јелена Карлеуша издаје нови албум финансиран од стране државног "Телекома" и новца нас порезних обавезника, односно грађана Србије. Карлеуша је добила милион и по евра од "Телекома", што су многи протумачили као награду за брањење и промовисање СНС-а и председника Србије Александра Вучића. На друштвеним мрежама се појавио видео снимак наступа певачице, који нам недвосмислено показује каква је њена "уметност".

Карлеуша је на снимку прилично оскудно одевена, те се слободно може рећи да је више нага него обучена.

Уз препознатљиве вокалне способност поменуте певачице, присутни на концерту су могли и да се виде и њене плесачке способности…

Старомодни би овакву „уметност“ окарактерисали као шунд, кич и вулгарност, али шта они знају наспрам једне државне фирме, односно „Телекома“ који је проценио да Карлеуша и њена „уменост“ изискују милион и по евра.

И сама певачица у својој песми „Такита“ има одговор за све који не мисле да је оно што она представља било каква врста уметности:

– Кажу неукус и кич је, сине Карли Божији бич је, боље реци каквог укуса је сок од моје пи*ке – изговара Карлеуша док игра, између осталог, у стакленом кавезу.

Карлеуши милион и по евра од Телекома за лојалност режиму

А ти народе, гледај и не веруј својим очима…