Прочитај ми чланак

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Појавили се снимци из аутобуса у тренутку када је слетео у провалију

0

Редакција црногорског портала Дан дошла је до снимака из аутобуса који је слетео у провалију у месту Обзовића, приликом чега је живот изгубило најмање двоје људи.

На узнемирујућим снимцима, које је објавио Дан, виде се уплашени путници у тренутку када је дошло до стравичне несреће:

Подсетимо, према информацијама Вијести, до несреће је дошло након што је аутобус пут путника слетео са пута Цетиње – Будва. Први подаци указују да је у аутобусу било око 35 путника, а тренутно је у току претрага терена, како би се утврдило да није неко испао из аутобуса и да му помоћ још није указана.

Такође, према првим званичним подацима полиције, у аутобусу није било деце.

Како преносе Вијести, екипе Управе полиције у олупини аутобуса у 13.10 часова јављају да више нема повређених нити нових страдалих.

Аутобус фирме „Паповић“ превозио је путнике на релацији Никшић – Будва.

Трећом траком се одвија саобраћај, да не би дошло до блокаде и како би бројна кола Хитна помоћи и возила полиције могли да одвозе повређене до болница.

На место удеса упућене су све расположиве полицијске снаге из Будве и Цетиња, а на путу ка Обзовици су и припадници специјалних јединица полиције.

На лицу места је више возила Хитне помоћи. „Вијестима“ је у будванској Служби заштите и спасавања речено да су послали три возила са ватрогасцима, јер има доста повређених.

Екипама хитне помоћи, лекарима и медицинском особљу Клиничког центра, као и цетињској болници, издата је препорука да све екипе буду у приправности за пријем повређених.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Подгорички времеплов (@podgoricki_vremeplov)

„На магистралном путу Цетиње – Будва догодила се саобраћајна незгода услед чега је дошло до слетања аутобуса ‘Паповић’ са коловоза. Све расположиве јединице Управе полиције су на лицу места, као и службе Хитне медицинске помоћи и Директората за ванредне ситуације“, објавила је Управа полиције.