Прочитај ми чланак

Промоције Златибора одржане у 12 градова широм Србије

0

Током протекле две недеље Туристичка организација Златибор обишла је чак 12 градова широм Србије у којима су одржане промоције нашег најпосећенијег планинског центра. Промоције су одржане у најпрометнијим деловима градова, на главним градским трговима, шеталиштима и пешачким зонама, где је велики број људи имао прилику да се упозна са туристичком понудом "златне планине".

Под слоганом „Златибор – откријте где почиње ваша прича“, запослени у Туристичкој организацији Златибор најавили су предстојећу летњу туристичку сезону и упознали становнике већих градских центара са бројним садржајима, атракцијама и активностима, али и понудом смештаја, које их очекују ако овог лета свој одмор резервишу на Златибору.

Током прве недеље кампање, промоције су одржне у Шапцу, Панчеву, Чачку, Врању, Лесковцу и Нишу, а друге недеље Златибор је своју туристичку понуду представио у Пожаревцу, Смедерву, Зајечару, Крагујевцу, Краљеву и Новом Пазару.

У свим градовима промоцијама је присуствовао велики број посетилаца и локалних медија, који су својим објавама и репортажама испратили најаву летње туристичке сезоне Златибора. Судећи по великом одзиву како медија, тако и посетилаца штанда, Златибор ће у предстојећој сезони бити пун домаћих туриста, који ову планину радо бирају за свој летњи одмор. Према речима радозналих посетилаца на Златибору их највише привлаче разнолики садржаји, скоро неограничене могућнсти за активан одмор, пријатна клима и новоотворена Голд гондола. Млађи посетиоци највише су били заинтересовани за забавне садржаје, а оно што је су многи истакли као највећи утисак је нови изглед језера и реконструисан Краљев трг.

Промоције су организоване у сарадњи са локалним Туристичким организацијама градова и општина, уз свесрдну подршку локалних медија који су се у великом броју одазвали на позив да присуствују промоцији. Туристичка организација Златибор се овом приликом захваљује свим представницима медија и колегама из Туристичких организација за несебичну подршку и сарадњу.

Промоције Златибора по градовима Србије биће настављене и у наредном периоду. Током текуће недеље биће организоване промоције у Ваљеву и Тополи, а у наредном периоду летња туристичка сезона Златибора биће најављена у градовима Војводине.