Прочитај ми чланак

Млада лекарка која је промовисала вакцину, умрла са короном од тромба!?

0

Режимски медији преносе да је млада лекарка Ивана Латовљев (27), која је месецима на друштвеним мрежама промовисала вакцинацију, преминула са корона вирусом, али од тромба.

Режимски медији, наравно, не наводе да је трагично преминула млада жена заговарала вакцинацију, као и да су људо који тврде да су њени познаници на друштвеним мрежама објавили да је недавно  наводно примила трећу, бустер дозу.

Како причају њене колеге, докторка се верила прошлог месеца. Млада лекарка осетила је један једини симптом, изгубила је чуло мириса, те се тестирала. Тест је у уторак био позитиван.

– Била је одмах после тога у кућној изолацији, имала је благе симптоме налик прехлади, колико ја знам. У суботу јој је позлило, почела је да повраћа, била је код лекара, јавила се хитној помоћи. У недељу ујутру се поново јавила рекавши да јој је опет лоше. Мерили су јој притисак, доњи нису могли да јој измере. Почели су да је губе – каже пријатељица преминуле за режимске медије.

Како каже, из Црепаје, одакле је др Латовљев, одвезена је у Панчево на пријемно одељење.

– Интубирали су је, кисеоник, реанимације. Све се то дешавало на путу до Панчева. Лекар успе да је подигне једном, она опет утоне. Успео је да је оживи на неколико минута и тако више пута. Испред болнице у Панчеву се изгубила последњи пут – објашњава колегиница.

 

 

Претпоставља се, наводи, да је неки тромб кренуо и да је он довео до катастрофалног исхода. Поставља се питање зашто би младој и здравој жени кренуо тромб у 27. години живота?

Такође, трагично настрадала је поред вакцинације против корона вируса, била промотер и Српске напредне странке на друштвеним мрежама.