Прочитај ми чланак

КРЕТЕНИЗАЦИЈА СРБИЈЕ је очигледан део глобалног плана сурове контроле народа

0

221

Подилажење најнижим поривима најнижих слојева друштва зарад веће гледаности, величање глупости, исмејавање поремећених особа и уживање у баналном примитивизму, свађа, туча, воајерисања, срамотних сцена крезавих, сисатих, полуписмених, изопачених, јесте квалитет који се Србији сервира перфидно кроз медије. Некад кад смо били кудикамо нормалније друштво и држава а сподобе које данас виђамо на телевизији су биле тамо где им је место.. од затвора, бордела, луднице, ибарске магистрале до клупа у близини железничке станице. Данас, то су јавне личности, део естраде, булументе медијског мрака и пропасти.

Нажалост, то је само део трагедије у којој живимо после “ослобођења” медија чувеног 5.Октобра 2000. Једноумље је остало, све вести су исте, уређују их стране амбасаде, сумњиве безбедносне службе, невладине организације и странке на власти. Слобода, мисаона именица у земљи Србији окупираној и потлаченој се тумачи тако да је све дозвољено што је штетно, лоше, најгоре. Контрола путем медија, заглупљивање, дезинформисање, дезорјентисање су основне полуге окупатора који испира мозгове младим људима и инпутира им идеју да је пожељно бити лош, бахат, нарцис, себичан.. безосећајан, неискрен.. али то је само део трагедије опет кажем, медијска тортура којој је Србија изложена је много шира и гора.

kretenizacija

Кретенизација Србије је очигледан део плана, глобалног плана сурове контроле народа. Интелигентан, здрав, образован, свестан, информисан, продуховљен народ, којој влади треба? којим тајкунима, криминалцима, корпорацијама (којима је само профит битан) треба народ који зна и верује да новцем не можеш све да купиш? да новац није једина вредност, да постоји нешто што нема цену.. наравно да им такав народ не треба и зато данас можемо чути да је Србима потребна промена свести!? болни резови..и слично. Језиво. Задатак медија је да све то што је настрано и језиво лепо упакују и сервирају измученом народу као нови квалитет, као стандард, као истину и оно што је добро за њихову децу.

Порука је јасна, порука је универзална.. негде Кућа Пос’o! а негде Гангам Стајл!

Заштитите своје ближње и себе од кретенизације.

Нема адекватног начина заштите гледалаца телевизије осим једног, а то је избацити телевизор из куће.

(slikovest.wordpress.com)