Прочитај ми чланак

ИШАРЕНЕ ПРОСТОРИЈЕ СНС!„Референдум је покраден” и „Педер и лејзбека издају Србију”

0

Широм Београда исписани опомињујући графити на вратима и прозорима просторија Српске напредне странке.

На друштвеним мрежама се шире фотографије на којима се јасно види да су просторије општинских одбора Српске напредне странке у Београду ишарани са графитима који оптужују владајућу СНС за крађу на референдуму.

Фото: Фејсбук страница „Народне патрола”

 

Осим графита, „Референдум је покраден”, на споменутим просторијама исписани су и следећи гафити:

„Педере и лејзбека издају Србију”, „Космет = Србија”, „Вучићу Ђиласе” и  „Секташка напредна странка”.

На Фејсбук страници „Народне патрола”, поред објављених фотографија са ишараних просторија СНС-а исписано је и Неки нови клинци, стари пркос!.

Да подсетимо, у недељу 16. јануара у целој Србији, али без територије јужне српске покрајине Косова и Метохије одржан је референдум на коме су држављани Србије се изјашњавали о томе да ли подржавају промене Устава Србије у делу који регулише начин како се бирају носиоци судских функција у нашој земљи.

Иако су све странке, које су позивале да се учествује на референдуму залажући се да грађани гласају против уставних промена биле јединствене да је победило референдумско „НЕ”, председник Србије и први човек СНС, Александар Вучић је противзаконито, два сата након што су се затворила биралишта, изјавио да је победило референдумско „ДА” у размеру 60 према 40 одсто.

Његове наводе је сутрадан потврдио РИК изазвавши оправдану сумнњу у јавности да први људи ове државне институције учествују, заједно са Александром Вучићем, у изборној превари и крађи, везаној са референдумским резултатима.