Прочитај ми чланак

ГДЕ ЛИ СЕ КРИЈЕ? За Вучићевим усташоидом са мацолом расписана потерница!

0

Према информацијама из Полицијске управе Шабац, до којих су дошле Подринске, након дешавања на Старом граду, када је Вучићев усташоид (познат по мацоли) с леђа ударио флашом у главу малолетну девојку коју већ дуго прогони, полиција је изашла на лице места, након чега су контактирали Основно јавно тужилаштво.

СНС Чедомир је у одличним односима са шефом шабачке полиције, тврде Шапчани, па је јасно зашто не могу да га нађу. А свуда га траже…

Чедомир Срнић није процесуиран ни када је 27. новембра на мосту у Шапцу мацолом нападао Србе јер су изашли на протест против Рио Тинта и Вучића, а од тада је нападао и тукао више људи.

– Осумњичени је изгледа?! у бекству, због чега је расписана потерница за њим. Тужилац је наложио да осумњичено лице буде лишено слободе чим га службеници полиције буду пронашли, за дело наношење лакших телесних повреда – наводе из Полицијске управе.

Да подсетимо, претхоходне вечери на Старом граду у Шапцу, како наводе очевици, Вучићев усташоид који живи на буџету се кукавички пришуњао с леђа малолетној девојци, полио јој пиће на главу и одаламио стакленом флашом?! Обезбеђење клуба је одмах реаговало и насилника извело, након чега су позвани полицијски службеници и Служба за хитну и медицинску помоћ.

Мржњу према девојци гаји јер је она против њега поднела две кривичне пријаве због насиља које је Чедомир Срнић вршио над њом у претходном периоду, у 21. веку трпи од њега језиво психичко и физичко насиље већ годину дана док га СНС картел штити.

Наравно да снс тужилац овај бруталан напад неће окарактерисати као покушај убиства на дрзак и подмукао начин (пришуњао се иза леђа, малтретира је годину дана), већ ће пошто је девојка срећом преживела да свом познанику Чеди „прикачи“ наношење лаких телесних повреда или нешто још бенигније. Али и тако је питање које године ће полиција успети да га нађе.