Друг зараженог: Шетали су ме од болнице до болнице (ВИДЕО)

0

Друг зараженог Суботичана, нултог пацијента коронавируса у Србији за Нова.рс каже да је пробао данас да сазна да ли је и он заражен, али да је наишао на конфузију надлежних.

Он није желео да под именом и презименом говори за портал, али нам је рекао да је са зараженим био у контакту 20. фебруара.

“Од јутрос покушавам да сазнам да ли сам у опасности, јер водим фирму од 30 људи, међутим, шетали су ме од Опште болнице, преко Инфективне, звао сам и министарство. Сви су говорили да нису надлежни и упутили ме на Санитарну. Тек малопре сам дошао до епидемиолога у Суботици”, каже он за Нова.рс и додаје је желео да се информише како би заштитио и себе и друге.

Додаје да га нису тестирали на коронавирус, већ да су закључили на основу датума сусрета са зараженим да није у опасности. Како сазнајемо претпоставља се да је нулти пацијент у Србију из Будимпеште стигао 28. фебруара.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!