Прочитај ми чланак

Др Даница Грујичић заражена коронавирусом!

0

Нажалост и ја сам позитивна на Цовид-19! Хвала свима на порукама и рецима подршке, добро сам, најгори перод је прошао остао је још одређени период изолације, и надам се да сам врло брзо поново у белом мантилу на свом радном месту. Чувајте се - написала је директорка Института за онкологију др Даница Грујичић на Фејсбук профилу.

Посебно желим да скренем пажњум мојим пацијенитма и генерално свим онколошким пацијентима (поготово онима који су процесу примања терапије), већина људи ће проћи са малим или неприметним симптомима, али људи који имају системске болести и нарушен имуни систем морају се посебно чувати. Избегавајте велике скупове и гужве, породице онколошких пацијената такође посебно молим да воде рачуна о својим најмилијима! Чувајте се – поновила је она.

Подсетимо, пре извесног времена Даница Грујичић се због једног јавног наступа и подршке Кризном штабу замерила лекарима, потписницима петиције „Уједињени против ковида“ за смену Кризног штаба и преузимања одговорности за све пропусте и нетачне податке о броју умрлих и оболелих од короне.

На неосноване оптужбе, лекари из ковид болница и осталих установа где су смештени ковид пацијенти, одговорили су јој у заштитним оделима, маскама и рукавицама.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!