Прочитај ми чланак

Саша Поповић доводи Тијанића за директора „Народне телевизије“

0

Још увек актуелни генерални директор Радио телевизије Србије Александар Тијанић, могао би већ почетком следећег месеца да званичнои постане први човек новоосноване „Народне телевизије“, бивше ТВ Авале, коју је купио Саша Поповић, алфа и омега „Гранд продукције“.

Како Правда сазнаје, Тијанић је одавно први пик Саше Поповића када је реч о плановима са новом телевизијом а недавном куповином ТВ Авале Поповић је и дефинитивно преломио да за директора „будуће најгледаније српске телвизије“ постави још увек челног човека РТС-а.

Да се нешто озбиљно дешава на том пољу сведоче и гласине од пре два дана да је Тијанић поднео оставку на место директора РТС-а што још увек није ни потврђено али ни демантовано.

Извор Правде каже да је понуда Поповића Тијанића од оних „које се не могу одбити“ а да је заузврат Тијанић обећао да ће од нове „Народне телевизије“ чији програм стартује на Божић, седмог јануара следеће године, створити најгледанију телевизију на овим просторима као што је то својевремено учинио са ТВ Политиком и БК ТВ.

Осим Тијанића, Саша Поповић планира да врло брзо направи још неколико сензационалних трансфера са других телевизија и медија и да заиста направи прави телевизијски „дрим тим“ и програм коме неће моћи да парира ниједна домаћа телевизијска станица. Осим најзвучнијих домаћих ТВ лица помињу се и два појачања из иностранства која су светска имена што ће, како каже наш извор, одјекнути попут праве медијске бомбе.

-Нема сумње да је пред нама више него занимљива телевизијска и медијска јесен као и да ће Саша Поповић још једанпут доказати да је у свему што ради маг свог посла и увек испред свих, каже извор „Правде“.

 

(Правда)