Прочитај ми чланак

Др Несторовић оснива покрет, имаће и политичке амбиције!? Ево како ће се звати

0

Др Бранимир Несторовић основаће покрет "Витезови реда змаја", а према писању појединих београдских медија, овај покрет би могао да има и политичке амбиције!

Сви детаљи требало би да буду познати у среду за када је заказано јавно представљање.

Оно што је већ сада познато, покрет ће се, између осталог, бавити и унапређењем положаја деце у Србији.

– Дошло је време за деловање. Биће нам потребна подршка много људи, волонтера, спонзора. Морамо одбранити нашу будућност – поручио је др Несторовић.

Потпредседник покрета биће Саша Боројевић, који је јавности постао познат по критичком односу према ковид агенди, али и према школском програму у Србији.

– Драги родитељи да ли сте знали да Црвени крст у Основним школама спроводи програм „Промоција хуманих вредности“ уз подршку Министарства здравља, а са циљем смањења вршњачког насиља.

Уместо доброчинства, вредности по којој га сви познајемо, Црвени крст је изабрао да промовише „интеркултуролошке вредности“. Ако није довољно јасно, то су толеранција, поштовање различитости, родна равноправност, дечја права. И даље није јасно?

Кад ваши синови љубе другаре то је „толеранција“, кад глуме девојчице то је „родна равноправност“, кад се уче хомосексуализму то су „дечја права“. Е па драга господо мало сте се занели и стаћу вам на пут!

Вршњачко насиље је нарасло када су либерали умањили ауторитет учитеља. Њихово „решење“ да умање и ауторитет родитеља ће само долити уље на ватру. Потребно је вратити ауторитет у школе. Вршњачко насиље се неће решити тако што ће дечаци постати девојчице, већ тако што ће постати витезови. Потуци се, али не да би малтретирао слабијег, већ да би га заштитио.

Издиктирајмо списак својих вредности, да нам га не би диктирали други. Ускоро ће бити конференција за штампу коју водимо др Бранимир Несторовић и ја поводом наше организације ВИТЕЗОВИ ЗМАЈА – удружење за заштиту деце. – најавио је Боројевић на друштвеним мрежама.

Према истраживањима с почетка ове године, др Несторовић је имао највећу подршку јавног мњења међу особама које нису политичари од готово 30 одсто.