Прочитај ми чланак

БОШКО: Ово је доказ да је студентски досије Небојше Стефановића чист фалсификат

0

Бошко Обрадовић је на друштвеној мрежи "Твитер" објавио фотографију са студентским досијеом Небојше Стефановића на којем се, како истиче лидер Двери, налази доказ о фалсификату од стране Мегатренда и министра полиције.

На фотографији се види да је деловодник у којем је студент Небојша Стефановић уписан 1995. године штампан марта месеца 1998. године!

ФОТО: Твитер налог Бошка Обрадовића

– Немогуће да је неко из СНС нешто фалсификовао, да се бави криминалом, да је лопов… Па, добро, бре, Мићо, не можете како треба ни да фалсификујете студентски досије лажног доктора наука. После 30 година продаје диплома и фалсификовања и даље ништа нисте научили и правите грешке – поручио је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је упитао Стефановића зашто у његовом студентском досијеу нема ни индекса ни дипломе.

– На ком језику сте похађали наставу? Ко су Ваши професори из Немачке, Енглеске, Француске и Србије? Да ли сте студирали 10 година и са којом просечном оценом – поставио је питање лидер Двери.

Такође, нелогичности које би требало да се разјасне је прегршт. На недоследности указује новинар портала Факе неwс трагач.

„Неки бројеви фале деловодни, фали оцена просечна Небојши Стефановићу. Њему није изведена, а неким другим људима јесте. Његов број предемат је 20, све остале просечне оцене не уклапају се просто у тај број предмета. Математички је немогуће да је то просечна оцена уколико је број предмета 20. Академик који је говорио испред Мегатренда је рекао да је то једини смер, међутим имају још један смер који је наведен у деловодној књизи. ШВ образац је исто упитан и споран. Хефталица је потпуно нова и то алуминијумска без икаквих трагова корозије. Ко је иоле радио са старим папирима, просто зна да се ухвати мало корозија и раније су претежно бакарне коришћење. Види се крива линија на фотографији са једне стране, делује као да је сечено маказама“, објашњава Лазар Човс из Факе неwс трагача.

И ту дилемама без разјашњена није крај. Јер, све и да су студије лондонске школе у Центру Сава постојале, у документацији се види да су трајале три године.

Како је онда диплома трогодишње пословне школе могла бити нострификована као четворогодишња факултетска? То јест, како је шести степен стручне спреме министру признат као седми?