Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ: Бошко, спреми се да будеш политички разваљен!

0

Лидер СРС Војислав Шешељ прихватио је одмах изазов председника Двери Бошка Обрадовића на телевизијски дуел. Обрадовић је јуче подцењивачки прозвао Шешеља, а жесток одговор уследио је већ данас.

– Пошто Александар Вучић неће и не сме да изађе на директан ТВ дуел – изазивам његовог најближег сарадника, коалиционог партнера и политичког оца Војислава Шешеља на ТВ дуел. Било када и било где. Ако има времена. И ако не иде само на ТВ ПИНК и код Марића. И ако не ради за Вучића – написао је Обрадовић на Твитеру.

Жесток Шешељев договор и прихватање дуела је ускоро уследило.

– Прихватам телевизијски дуел с Бошком Обрадовићем. Биће ми велико задовољство да тог разулареног љотићевца дефинитивно политички развалим и упропастим пред целом нацијом, како би се српска политичка сцена бар мало прочистила – написао је Шешељ у одоговору на изазов.

А убрзо је Шешељ одредио и термин дуела.

– Браћо Срби и сестре Српкиње, грађани Србије, политичко разваљивање Бошка Обрадовића можете уживо да гледате у суботу, 24. фебруара на ТВ „Студио Б“ у 21 час, ако Бошкић буде имао храбрости да се појави – каже Шешељ.

Шта је Бошко Обрадовић одговорио Војиславу Шешељу можете погледати у овом видео-линку: https://srbin.info/2018/02/21/bosko-o-tv-duelu-vidimo-se-vojvodo-seselju/