ПОШТУЈЕМО САМО ЕУ ЖРТВЕ: За СНС режим страдали Руси нису важни, оплакују се Белгијанци

45

Стравичан терористички напад у Бриселу је још једном оголио режим у Београду. Исто поподне, српске власти су „обојиле“ неколико престоничких зграда у боје белгијске заставе.

НЕПИСМЕНИ НАПРЕДЊАЦИ: Палату Албаније обојили у боје румунске заставе, уместо белгијске

41

– На предлог премијера Србије Александра Вучића, објекти у Београду биће осветљени бојама белгијске заставе. Важно је да се сви ујединимо и да пошаљемо поруку мира у свет, истакао је градоначелник.

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА БРИСЕЛ: На стотине страдалих, бомбаш у бекству, полиција за њим трага! (ВИДЕО)

161

У експлозијама које су се догодиле јутрос око 8 сати на бриселском аеродрому и на метро станици у билизини представништва Европске уније, погинуло је 17 људи, а на десетине је повређено. На интернету се појавио снимак који приказује тренутак експлозије!

Словенци „Први мај“ послали на добош

4

СТЕЧАЈНИ управник пропале компаније „Аха Мура – Први мај“ у Пироту, на основу решења о банкротству, заказао је продају имовине ове фирме за 25. април у Привредном суду у Нишу. Почетна цена је 315,5 милиона динара, а на продају је готово целокупна имовине некадашње перјанице југословенске економије у којој се одевала тадашња политичка, естрадна и спортска елита.

Небојша Стефановић: Србија спремна да се прикључи Немачкој у немилосрдној борби против тероризма

38

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је Србија спремна да се прикључи Немачкој и другим државама Европе у немилосрдној борби против тероризма. „Полиција интензивно прати развој догађаја после напада у Бриселу и спремна је да ангажује и додатне снаге, уколико то буде потребно“, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Стефановић […]

Вијеће народних скупштина Црне Горе, усвојило декларацију против уласка ЦГ у НАТО

4

Вијеће народних скупштина Црне Горе усвојило је Декларацију против уласка Црне Горе у НАТО, а молба коју је црногорска власт поднела НАТО пакту да Црну Гору прими у своје чланство ући ће у историју највећих бешчашћа, саопштено је из овог већа.

Нападнут руски конвој хуманитарне помоћи у Сирији

2

Руски конвој хуманитарне помоћи у Сирији био је мета напада од стране бораца, међутим нико није том приликом страдао, саопштио је руски Центар за примирје.

Да ли је на помолу уједињење муслимана у Србији

4

Формалним одласком муфтије Муамера Зукорлића из Исламске заједнице услови за уједињење су побољшани, а да ли су се стекли у целости то је већ мало комплексније питање, изјавио је за Спутњик председник Иницијативе за уједињење Исламске заједнице.

Србин повређен у Бриселу: Данас мој други рођендан

0

– У експлозији на аеродрому у Бриселу повређено је двоје путника из Србије који су купили карте преко једне београдске агенције, сазнаје РТС.

Свега овога не би било да је ЕУ плакала због СРЈ, Либије, Сирије, Ирака…

81

Европски лидери, видно узнемирени, данас су осудили вишеструке терористичке нападе у Бриселу, главном граду и административном центру наказне творевине знане као Европска унија, а неки су, попут кочоперног француског премијера, егзалтирано објавили и да је Европа у рату.

Србији прете енергетске санкције ЕУ

4

Енергетска заједница Југоисточне Европе, чији је Србија члан, могла би после 1. јула ове године да уведе енергетске санкције нашој земљи. Уредница „Балкан магазина“ Јелица Путниковић за Радио Спутњик објашњава шта ЕУ замера Србији и шта од ње захтева.

Побуна Курда не јењава — више рањених и мртвих турских војника и полицајаца

5

Најмање пет припадника турских безбедносних снага погинуло је данас у три одвојена бомбашка напада курдских милитаната, недалеко од граница Турске са Сиријом и Ираном, јављају војни и безбедносни извори. Један војник је убијен, а још шесторо рањено у бомбашком нападу који се догодио јутрос у Нусајбину у близини турско-сиријске границе, саопштила је турска војска, а […]

Руси под окриљем ноћи покренули системе „Топољ“ и „Јарс“ (ВИДЕО)

3

Руске оружане снаге, синоћ су без икакве предходне најаве, извршили дислокацију ракетних пукова у Новосибирској области.

Украјинка Савченко осуђена на 22 године затвора

5

СУД Ростова-на-Дону осудио је украјинског пилота Надежду Савченко на 22 године затвора за навођење артиљеријске ватре на контролни пункт у Луганској области која је убила двојицу руских телевизијских новинара.

Погледајте: Кастро није дозволио Обами ни да га потапше по рамену и загрли (ВИДЕО)

7

СВИ у државном врху Србије били би пресрећни да их Барак Обама „лепо погледа“. Сви би били још срећнији да их баш он потапше по рамену. Али, има неко на кога Обамин поглед не делује као змијски на жабу.

ТЕРОРИЗAМ: Центар „спавача“ у Сарајеву, а не у Бриселу!

14

Експерт за борбу против тероризма Џевад Галијашевић тврди да је у Сарајеву центар терориста „спавача“, а не у Бриселу и да могу извршити напад у било ком делу Европе.

РУСИЈА: Док се НAТО бави „руским претњама“, испред носа им дижу људе у ваздух!

4

Ова реакција руског званичника уследила је након данашњих терористичких напада на белгијском аеродрому и на једној од станица метроа у Европском кварту белгијске престонице, у којима је погинуло и повређено више особа.

НАПРЕДЊАЦИ У ПАНИЦИ; ЧЛАНОВИМА СНС строго забрањено да иду на митинг подршке Караџићу! (ВИДЕО)

25

SRS SETNJA2

Из извора блиских Српској напредној странци сазнајемо да је одржана ванредна седница Градског одбора у Београду, на којој је дат налог свим функционерима да спрече долазак чланства на велики митинг који у четвртак организује Српска радикална странка.

НАЈИМ И МУХАМЕД: Они су осумничени да су побили људе у Бриселу (ВИДЕО)

9

Ово двоје осумњичених, иначе блиских с ИД, познати су истражитељима још од напада на Париз. Међутим, за разлику од Aбдеслама, они су у последњи тренутак успели да побегну органима реда.

Звезда дефинитивно избачена из регионалне лиге

0

Ватерполисти Звезде дефинитивно пребачени у регионалну А2 лигу, пошто су због одузимања бодова такмичење у А1 лиги, завршили на последњем месту са „минус 6“ бодова.