• Почетна
  • ПОЛИТИКА
  • ПОШТУЈЕМО САМО ЕУ ЖРТВЕ: За СНС режим страдали Руси нису важни, оплакују се Белгијанци
Прочитај ми чланак

ПОШТУЈЕМО САМО ЕУ ЖРТВЕ: За СНС режим страдали Руси нису важни, оплакују се Белгијанци

0
Мост на Aди, Палата Aлбанија и Стари двор у Београду вечерас су у знак солидарности са жртвама терористичког напада у Белгији и њиховим породицама осветљени у бојама белгијске заставе. Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да је то симболичан начин да Београд, али и читава Србија, покажу солидарност са грађанима Брисела. Фото Танјуг - Оксана Тоскић

Мост на Aди, Палата Aлбанија и Стари двор у Београду вечерас су у знак солидарности са жртвама терористичког напада у Белгији и њиховим породицама осветљени у бојама белгијске заставе. Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да је то симболичан начин да Београд, али и читава Србија, покажу солидарност са грађанима Брисела. Фото Танјуг – Оксана Тоскић

Стравичан терористички напад у Бриселу је још једном оголио режим у Београду. Исто поподне, српске власти су „обојиле“ неколико престоничких зграда у боје белгијске заставе.

На страну то што је и Белгија била једна од земаља која је учествовала у мучком бомбардовању Србије 1999. године, као православци смо дужни да одамо почаст свакој невиној жртви.

Али, поставља се питање због чега то није урађено неколико пута последњих месеци када су жртве терористичких напада били руски грађани? Због чега београдске зграде нису обојене у руску тробојку када је оборен авион са руским туристима из Египта?

За СНС режим, њихова смрт изгледа није за жаљење. Најтужније је што као држава учествујемо у фашистичкој сатанизацији Русије од стране Запада, иако смо и сами искусили такав третман на својој кожи.

Извор: Србин.инфо