ПРЕДИЗБОРНА КАМПАЊА: Пешице до цензуса — „прса у прса“ за сваки глас

1

Може се очекивати да ће на овим изборима летети перје не само у борби за власт већ и за цензус. Коалиције ДСС- Двери, ДС-Нова странка, СДС-ЛДП, покрет „Доста је било“, СРС, Левица Србије… спаја исти проблем — недостатак новца и, како кажу, такозвани „медијски мрак“.

ПРЉAВA КAМПAЊA ПРОТИВ ДВЕРИ: Видео „Жена мора да зна ко јој је газда“ згрозио Србију (ВИДЕО)

11

Друштвене мреже је узбуркао видео-снимак приписан покрету Двери, у којем се, поводом Дана жена, описује како свака жена треба да задовољи свог мужа.

НАЧИН КОНТРОЛЕ УМА: Сублиминална манипулација и управљање корисницима интернета без њихова знања

0

Током прошлог века је неколико великих писаца изразило забринутост у вези будућности човечанства. У књизи „Гвоздена пета“ из 1908. године, амерички писац Џек Лондон износи визију света у којем шачица богатих корпоративних титана – такозвани „олигарси“ – имају масе под контролом „политиком награде и казне“.

СПАСИМО ВАЉЕВСКУ ГРАЧАНИЦУ: Писмо српских студената Васељенском патријарху

7

Ваша Светости,
Ми, млади српски студенти обраћамо Вам се у нади да ћете као осведочени пријатељи нашег народа саслушати наш апел и упознати се са варварским уништавањем средњеовековних православних светиња од стране државе, те у складу са великом мишљу Ф. М. Достојевског да смо сви одговорни једни за друге, учинити што је у вашој моћи.

ЛЕТИ ПЕРЈЕ ЗБОГ РЕЈТИНГА СРС и СПС опет ратују

3

На овакве прогнозе није остала имуна функционерка социјалиста Дијана Вукомановић, која му је одбрусила да је он на самом заласку политичке каријере и да није у видокругу њиховог интересовања!

ФУНКЦИОНЕРКА ДС ЉУТА: Уместо Ђинђићу подигнут споменик Гаврилу Принципу

14

Иницијативу за подизање споменика Зорану Ђинђићу поднела је 2013.Одборничка група Демократске странке у Скупштини града Београда. Те године навршавало се десет година од убиства Зорана Ђинђића и сматрали смо да је време да први демократски премијер, мучки убијен на прагу свог радног места, добије и споменик у главном граду. Подсећам да је у то време на власти била коалиција ДС-СПС, а градоначелник је био Драган Ђилас.

ТАЧИ ПРЕД СУДОМ ЗБОГ ЗЛОЧИНА ОВК и трговине људима до краја године?

0

Хашим Тачи би могао да буде међу онима који ће бити оптужени пред Специјалним судом за злочине ОВК до краја године, рекао је за AФП неименовани западни дипломата.

Троицки: Салатара једина сатисфакција

0

Виктор Троицки о тиму, Србији, надањима, жељи да уђе у топ десет играча света и наплати неправду коју је доживео.

ЈОШ ЈЕДНА ДРСКА ЛАЖ: Вучић, порицање и председник Тачи

1

„Нисам срећан због избора Хашима Тачија, али то је жеља албанске већине“ (1) – изјавио је, Александар Вучић, посебно нагласивши да српски посланици нису гласали за Тачија и да о томе није било никаквих договора са Београдом.

МИГРAНТИ ПРЕУЗИМAЈУ ДЕЛОВЕ БЕЧA: „Шеријатска патрола“ претукла мушкарца

6

Мушкарац је пребачен у болницу након што је рекао „патроли“ да не прете његовој жени и ћерки, јер нису прописно обучене.

„РУСКА ПРОГНОЗА“ предвиђа горе падавине него 2014.

7

Добили смо временску прогнозу из Русије која се битно разликује и која ако се оствари може донети више падавина и воде него 2014. године, каже Предраг Марић.

Шта би се десило да је у Србији потопљена џамија?

16

Просто је невероватно како невладине организације увек заћуте кад су у питању српски интереси, колико год да то звучи ужасно. Да ли је могуће да смо тако олако допустили да једна светиња буде брутално удављена, не потопљена него – удављена!

Стадион Младости из Лучана под водом (ФОТО)

1

Поплаве које су претходних дана захватиле регион западне Србије нанеле су огромну штету Лучанима а самим тим и фудбалском клубу Младост чији је стадион у потпуности поплављен.

СА 20 ХИЉАДА ПОТПИСА СРБИ траже одржавање избора на Космету (ВИДЕО)

2

Срби са севера Косова и Метохије и њихови представници, не они које је Београдски режим наметнуо већ легално изабрани на локалним изборима по закону Републике Србије, сакупили су око 20 хиљада потписа захтевајући да се и на овом простору одрже српски локални избори.

Овако инспекторка прима мито да „заташка“ ствари (ВИДЕО)

1

Министарство унутрашњих послова Србије саопштило је у уторак да су припадници Управе криминалистичке полиције у сарадњи са Инспекторатом за рад Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, у Београду ухапсили В. Н. због сумње да је примила мито од 300 евра како не би извршила службену радњу контроле у области рада и радних односа.

Критика Вучићеве НАТО-агенде – „хистерична кампања“ и „подела Србије“?!

8

Осветљавање и оспоравање Вучићеве НАТО-агенде, која је свакоме постала јасна након прошломесечне полутајне ратификације НСПО[7], његови пропагандисти назвали су „медијском хистеријом“[8]. У поменутом интервјуу на РТС-у сада је и премијер завапио како је, после ратификације НСПО, „кренула хистерична кампања која треба Србију да подели, којој ћу да се супротставим“. Јер, по њему, „Србија мора да буде уједињена“].

ИЛИЋ: Где је 9 милијарди евра, за колико је Вучићева власт задужила Србију?

7

ПОКРЕТ социјалиста као ударна песница напредњачког режима наставља да води прљаву кампању против коалиције Демократске странке Србије и Српског покрета Двери, јер настоји да скрене пажњу са катастрофалних четворогодишњих резултата Владе Србије.

У Сирији могућ тотални рат свих регионалних и светских сила

1

МУП Србије саопштило је да се од поноћи практично затвара балканска рута, пошто Словенија почиње да примењује нови режим уласка миграната у Шенген зону.

МУП СРБИЈЕ: Затвара се балканска рута

0

МУП Србије саопштило је да се од поноћи практично затвара балканска рута, пошто Словенија почиње да примењује нови режим уласка миграната у Шенген зону.

Кијев признао: Нисмо спремни за НАТО

1

Оружане снаге Украјине нису у складу са стандардима НАТО–а, изјавио је вршилац дужности шефа мисије Украјине при НАТО–у Јегор Божок. Према оценама европских земаља, чланство НАТО–а остаје Кијеву за најмање четврт века.