СП ФУДБАЛ: Путин, Порошенко и Ангела Меркел заједно на финалу

2

Порошенко је прихватио позив председнице Бразила Дилме Русеф да присуствује финалу између Немачке и Аргентине на Маракани, а међу гледаоцима биће и Путун.

АТЛЕТИКА: Колашинац одличан, Раовићу рекорд

0

„Презадовољан сам трком. Морам да се захвалим Бекрићу који ми је био додатна мотивација првих 200м, и да њега није било сигурно да не би овако добро истрчао трку“, рекао је Раовић.

ХОЋЕ ДА СЕ БИЈУ: Албанци из целог света прете Македонији!

55

Поред тога, они су најавили још жешће протесте у понедељак на истом месту, а истовремено Албанци из Брисела окупиће се на улици, док ће улице Берна паралисати сутра.

„МЛАТЕ ПАРЕ”: На Ади обрну 2.000.000 сваког дана!

1

Београдско море је током лета најатрактивнија привредна зона за угоститеље. Поједини кафићи имају и по 200 запослених. Уговори о закупу локала и до десет година.

НЕМАЧКА У СРБИЈИ ОБУЧАВА УТЕРИВАЧЕ ДУГОВА: Спрем’те се, спрем’те, дужници

4

Око нас се мота и Европски фонд за Југоисточну Европу (ЕФСЕ) који брине само о земљама које сутра треба да буду што даље од Русије. Оснивач фонда је Развојна банка Немачке.

УКРАЈИНА: Проруси кренули у офанзиву, дезертирају кијевски војници (Из часа у час)

1

Као резултат нашег гранатирања аеродрома у Доњецку дезертирало је око 300 украјинских војника изјавио је један од команданата одбране Доњецка игор Стрелков.

ПРЕМИЈЕР ТУРСКЕ: Ако ико дирне Бошњаке, имаће против себе 100 милиона Турака!

32

„Кунем вам се великим Алахом, док сам ја жив, ако би ико на било какав начин дирнуо Бошњаке, имао би против себе сто милиона Турака“, упозорио је Ердоган пред мноштвом Турака који су га поздравили уз повике „Алаху акбар“, наводи „Вечерњи лист“.

СРС: Срби и Руси – вечито братсво и пријатељство (Видео)

7

Не заборавимо да су Руси ослободили Београд, да су ратовали у Босни и Херцеговини и на Косову и Метохији, да нису признали шиптарску окупацију Космета нити ће то икада учинити, да су 2014. током највећих поплава у историји Србије први послали помоћ, да су Руски спасиоци тада спасили на хиљаде жена и деце.

СЈАЈНИ ЕНГЛЕЗИ: Прешли 2.500 километара да би од срца помогли Србији!

4

Група ватрогасаца „Blazing to Serbia“ из Јужног Велса донирала нам укупно 23 ватрогасна возила. Седам година допремају опрему, сваки пут путују пет дана и кажу да ће се враћати увек.

СРПСКИ СНИМАК ШОКИРАО СВЕТ: Краниста из освете разбуцао камион са сладоледом!? (ВИДЕО)

4

На сајту Лајвлик освануо је снимак из наших крајева на коме се чује расправа кранисте и камионџије, а затим следи брутална освета.

ПРВА НА СВЕТУ: Она је ново тениско чудо Србије!

1

Својим успесима допринела је да имамо најбоље јуниорске резултате у Србији у последњих 15 година.

СП ФУДБАЛ: Зашто Мажић не суди у завршници Мундијала, а суди контроверзни Јапанац?

3

За свој дебитантски наступ на Светском првенству у Бразилу треба честитати нашем арбитру, што је ФИФА сигурно урадила, иако га није делегирала за завршницу првенства. Ево и зашто…

КРСТИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ: Вучић – нећу да попустим и тачка

24

Министар финансија Лазар Крстић поднео је данас оставку на ову функцију. Крстић је изјавио да, у договору са председником Владе Србије Александром Вучићем, подноси оставку, уз оцену да је то у најбољем интересу земље.

ПОГОДИТЕ: Кога је све обрадовао Вучић (Видео)

2

Говорећи у своје име, не памтим да је један премијер бржим темпом давао обећања која су листом остајала неиспуњена, барем у временским оквирима које је он сам постављао.

ЗАПАД ПЛАНИРА: 2045. мултинационалне компаније имаће сопствене армије!

4

Предвиђа се да ће моћ држава слабити пред моћним, приватним, мултинационалним компанијама. И лојалност владама биће ослабљена услед све већег прилива миграната.

ВЕЛИКИ ИНТЕРВЈУ ПРЕДСЕДНИКА ПУТИНА КОЈИ ЈЕ УЗБУНИО САД: Русија у савезу са Ј. Америком

15

Занимљиво је да је овај интервју изазвао велику пажњу у гласима у САД-у. Већински је закључак, да велика Латиноамеричка турнеја руског председника Владимира Путина, представља нову етапу у тренутно најновијем Хладном рату између САД и Русије., етапу у коме је Москва покушава да напетост између ње и Вашингтона пребаци на америчко тло, у само двориште САД.

ПУТИН НА КУБИ СА ФИДЕЛОМ И РАУЛОМ КАСТРОМ: „Русија жели снажну и независну Латинску Америку“

4

Најавио је јачање економске сарадње између Русије и Кубе, нарочито на пољу енергетике – руске компаније могле би ускоро почети с потрагом за нафтом.

Израел у офанзиви, све више жртава

9

У израелским ваздушним нападима на појас Газе јутрос је погинуло 16 Палестинаца, па је укупни број жртава за пет дана бомбардовања порастао на 121, саопштили су лекари.

Руси љути због забране Лондона

3

Велика Британија није дозволила руској делегацији да присуствује аеромитингу у Фарнбороу због кризе у Украјини, што је наишло на љутиту реакцију Русије.

Опасне усијане главе Балкана

3

„Још увек чекамо да се легитимишу они који изазивају протест. Једино што знамо је да група полази испред Јахја пашине џамије у центру Скопља, која је позната као језгро радикалног исламизма које чак не контролише ни исламска верска заједница у Македонији“, наводи Боцевски и подсећа да се и реис Исламске верске заједнице оградио од протеста и иконографије.