ФК Јагодина – ФК Доњи Срем: Ћурани укњижили прве бодове (Табела, резултати осталих мечева)

0

Он је додао да је Доњи Срем показао да је изузетно опасан у контрама и полуконтрама, да су претили и да су имали своје шансе.

Како су комунисти стрељали 72 српска пилота Краљевине Југославије

0

Крајем октобра 1944. у селу Јабука код Панчева партизани су стрељали 72 пилота ваздухопловства Краљевине Југославије. Душан Мандарић, син Исе Мандарића, једног од убијених пилота, нада се да ће формирање владине Комисије за проналажење масовних гробница у којима се налазе жртве комуниста из времена Другог светског рата допринети да се коначно сазна истина о судбини његовог оца.

Рашовић: Домаћа лига је пропусница за Европу, морамо победити Раднички

0

Партизан осокољен првом евро победом овог лета у недељу (19.00) дочекује крагујевачки Раднички. Рашовић: Сваки ривал заслужује пун респект.

Национална географија: Хитлер је био наркоман!?

0

У очајничком покушају да покаже својим следбеницима како је оваплоћење мужевности, он је сваког дана узимао више од 80 лекова, а неки историчари верују да је због тога постао садиста и масовни убица.

Предраг Рајковић у Звезди!

0

Потврда трансфера објављена је на званичном сајту црвено-белих, али није позната сума коју су издвојили са Маракане за ова два играча.

Нова блада Србије: СНС даје експерте, а СПС политичаре

0

Јавна је тајна да руководство СНС-а нема поверења у свoју страначку базу.
Унутарстраначки избори код напредњака још нису организовани нити се зна када ће бити.

Младићу у удесу откинута глава! (Видео)

0

Милош Анђелковић страдао, а тројица повређена кад су се аутом, који је пребрзо возио Ђорђе Б., закуцали у дрво, трафику и комби.

Глас Русије: Нови светски рат почиње због воде

0

Блиски исток се спрема за увоз воде за пиће из Јужне Америке и под хитно ствара њене стратешке резерве. Индија и Пакистан због воде могу да ступе у нови конфликт.

Прстен мајке цара Душана побожнима доноси срећу, а безбожнима злу коб

0

Није никаква тајна да је Теодорин прстен, за који се веровало да ће, супротно добронамерном натпису на њему, новом власнику донети несрећу, завршио у колекцији тадашњег регента и каснијег краља Србије Александра Карађорђевића, чак се сумња да је престолонаследник лично присуствовао ископавањима и дао налог да се она започну.

Амерички новинар – НАТО још сеје смрт по Србији: Радиоактивне бомбе затровале и храну!

0

Роберт Парсонс, амерички новинар, који је открио аферу о бомбардовању Србије коју су УН покушале да сакрију, каже да му је један непосредно упућени дипломатски извор пренео да је у јулу 1999. једна група швајцарских научника дошла до још драматичнијих закључака о последицама ОУ на Балкану, него оних које садржи забрањени извештај Бакари Кантеа, крајем маја исте године.

Напредак – Звезда: Печник донео три бода! (Преглед утакмице)

0

И меч у Крушевцу каснио је са почетком шест минута, а ни друго полувреме није почело на време. Прво су „Делије“ бацањем ролни папира онемогућили старт, на крају су поставили и паролу „Мажићу, истина боли?“, а арбитар Јованетић одлучио је, у договору са сарадницима, да се меч ипак настави.

Напокон се зна ко долази, а ко не долази у Партизан

0

Проблем лежи у јаком уговору са руским тимом и чињеници да Дринчић нема жељу да се враћа у српски фудбал.

Фудбал (треће коло): Победе гостију, Чукарички и даље први! (Преглед утакмица)

0

У овим моментима игра се четири меча трећег кола Јелен Суперлиге, који су у знак протеста против ФСС почели са шест минута закашњења.

Срби декласирали Белгију

0

У том периоду „стегли“ су одбрану, а у нападу је игру Србије предводио расположени Данило Анђушић који је меч завршио као најефикаснији у обе екипе.

Из Сирије босанске вехабије позивају омладину да им се придруже у џихаду! (Видео)

0

“Позивам омладину овог уммета да се одазове џихаду на Аллаховом путу, јер да вам препричавамо приче које су дошле до наших ушију о злостављању и силовању муслиманки заиста бисмо могли сатима причати о томе”, казао је један од мушкараца који је затим причао о злостављању муслимана у нади, како је истакао, да ће та прича “преокренути срца муслимана и довести их у џихад на Алаховом путу”.

Како је фудбалер Обилића постао свештеник у Венецуели! (Фото)

0

Отац Александар је фудбалски дрес заменио мантијом, а његов терен више није травњак него Црква. Веч 14 месеци у земљи Уга Чавеза шири православље у служби СПЦ.

Протесни марш присталица Муслиманске браће у Египту окупио свега неколико хиљада људи

0

Упркос томе јуче су забележени сукоби. У Каиру је повређено 27 особа, док информације говоре како је једна особа убијена за време сукоба који су избили у граду Танта.

Ово су земље са најбржим интернетом на свету; нет на Балкану је …

0

Према резултатима истраживања које је објавио портал Масхабле, змогу се видети земље где људи имају прилику да користе најбржи интернет на свету.

Повратили цркву: Албански православци јачи од албанске државе! (Видео)

0

Како сазнајемо, верујући су са својим свештенством пре пар дана. повратили цркву и тамо одслужили молебан, упркос отпору полиције. Догађај можете видети на следећем видеу:

Trezege ponovo gazi: Kakva akcija i golčina! (Video)

0

Ni godine mu ništa ne mogu, jer on i dalje igra kao mladić – pogledajte kako je David Trezege u 91. minutu postigao gol vredan tri boda!