Дачић: Ја и Вучић мислимо исто

0

Наши циљеви за наредни период су да се деси прва међувладина конференција о преговорима о чланству у Европској унији. Нови велики циљ је да у економском смислу прекинемо вишедеценијско заостајање Србије, а трећи циљ је да имамо стабилан политички и економски систем.

Najstrašnija skrivena kamera ikada (Video)

0

Preživeli ste čuvenu brazilsku skrivenu kameru? Ovu nećete sigurno :)

Народни фронт као решење за излазак из кризе српске опозиције (1)

0

Први корак у самоосвешћивању свих нас који се сматрамо родољубивом опозицијом владајућем режиму Дачића, Вучића и Динкића, морало би да буде признање да смо доживели пораз и да се наша расцепканост у више колона приближила тачки у којој ће на следећим изборима комплетна патриотска опозиција ако се не буде удружила остати испод цензуса.

Бриселски споразум: Шиптарима и језеро Газиводе

0

Кад год смо покушали да језеро ставимо под нашу контролу, Кфор и Еулекс су по налогу Албанаца овде изводили некакве вежбе, звецкали оружјем и демонстрирали силу.“

ИГУМАНИЈА ФЕВРОНИЈА: Патријарха Павла шамарали Албанци

1

Е, тај кукољ њихов препречио је пут патријарху, кад се враћао из Дренице. Један од њих ошамарио га је, нису му заборавили што је говорио истину о њиховим злоделима, причао нам је кад је дошао у Патријаршију. Питам га, шта си му рекао? Одговорио ми је, са хришћанском смиреношћу и трпељивошћу – шта да му кажем, ошамарио си себе, ниси мене. Ко удари на истину, она ће му се осветити. И за себе. И за све своје.

Додик: Ни САД не могу спасти Федерацију БиХ од распада

0

Федерација БиХ /ФБиХ/ распада се у некој врсти политичке трулежи, и то не може да поправи ни америчка администрација својим посљедњим интервенцијама у промјени федералног Устава, процеса из којег је у Федерацији искључен један конститутивни народ – Срби, оцијенио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Skrivena kamera: Ovi nisu normalni – iskomadani čovek u kesama! (Video)

0

Brazilska skrivena kamera – kad vam traži pomoć mafijaški ubica!

Пантић: И поред етикета да сам Гробар Звезди сам дао срце

0

Двојица доскорашњих првотимаца Црвене звезде Срђан Мијаиловић и Александар Пантић каријеру ће наставити у иностранству. Мијаиловић је ухлебљење нашао код бившег тренера црвено-белих Роберта Просинечког у Кајзерију, док је Пантић веома близу преласка у редове Виљареала, повратника у елитни ранг шпанског фудбала.

Ана Филимонова: Албанске вехабије и косметски Срби

0

Немачке новине „Дојче веле“ донеле су 1. јула 2013. године информацију да неколико десетина Албанаца, укључујући и избеглице са Косова, ратују на страни тзв „Сиријске ослободилачке армије“. Као главни мотив својих дејстава, они наводе жељу да помогну браћи сунитима у борби против режима Башара Асада.

Владислав Савин: НАТО „спасава“ Црну Гору

0

Према «Стратегији националне безбедности» коју је црногорска влада донела у јуну 2006.г. стратешки интерес Црне Горе је да та земља у најкраћем могућем року постане чланица алијансе НАТО, као и Европске уније. (1) Жеља црногорских власти је била и прикључивање програму «Партнерство за мир», те је и та жеља приказана у поменутом документу.

Србија и Хрватска у Хумској?

0

Дерби меч групе А квалификација за Светско првенство између Србије и Хрватске 6. септембра играће се на стадиону Партизана, сазнаје Б92.

А сада, нова правила за извоз у Хрватску

0

Београд – Извозници прехрамбених производа и суплемената из Србије се припремају за декларисање по европским стандардима и правилима употребе здравствених изјава на производима, како би могли да буду на тржишту Хрватске.

Маљковић: Партизана више нема, наше играчице су на улици!

0

Марина Маљковић, селектор женске кошаркашке Србије, четвртог тима на недавано завршеном и ЕП, и тренер Партизана, истакла је да је стање у њеном клубу алармантно.

Резервисти Партизана победили новог словеначког прволигаша са 2:0

0

Фудбалери Партизана уписали су нову победу на припремама у Словенији. Условно, резервни тим клуба из Хумске победио је новог тамошњег прволигаша Заврч са 2:0.

Државни удар: Војска поручила да Мухамед Морси није више председник Египта (Уживо)

1

Тенкови се распоређују око трга Тахрир и широм Каира. Војска контролише најмање два моста преко Нила.

До скорo војна тајна: Шта открива извештај Пентагона о кинеској војној моћи (Видео)

0

Можда је највећи допринос овог извештаја што је бацио више светла о кинеском војном морнаричком програму који се односи на развој нуклеарне подморнице.

Игуманија Февронија: Жива цркву не напуштам

0

Окупиране територије – „Слутила сам зло. Али да ће бити оволико, да живиш као у логору, да те чува туђа војска… И да наш народ својој светињи долази у страху да ли ће до ње стићи… „

Ноле победио Бердиха, следи Дел Потро

0

Лондон – Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Отвореног првенства Велике Британије.

Припадници албанских оружаних снага ушли на Космет

0

Потписивање споразума о војној сарадњи између Косова и Албаније у Призрену, као и о боравку припадника оружаних снага Албаније на територији Косова, тешка је и неприхваљива провокација која доприноси дестабилизацији мира у региону и шаље поруку о великоалбанским претензијама, сматра Милован Дрецун, председник скупштинског одбора за Косово и Метохију.

Томислав Николић и Александар Вучић у Сарајеву 1995. са Шешељом (Видео)

0

Те ратне 1995. године Томислав Николић и Александар Вучић су били раме уз раме са Војиславом Шешељем у близини Сарајева. Да ли су они на то све заборавили?