Прочитај ми чланак

НОВАКА ТРЕТИРАЈУ КАО ГО*НО, А ЊЕГА ТО МОТИВИШЕ! Мекинро тврди да Ђоковићу прија..

0

Џон Мекинро опет је жестоко испрозивао Новака Ђоковића и закључио да се Србин храни неправдама које му се дешавају

Није мали број оних који сматрају да Ђоковић игра мечеве у дневом термину на 40 степени иако је шестоструки овајач турнира, јер је кажњен пошто тражи више новца за тенисере, а Американац истиче да је третман који има Роџер Федерер, за кога је резервисан „прајм тајм“, само пословна одлука.

Федерер је сва три меча одиграо у вечерњем термину, Ђоковић два од три и само једна на „Род Лејвер“ арени.

Лајави Американац каже да је све пословна одлука, јер је Федерер „златна кока“ тениса.

– Не знам шта је са овогодишњим Аустралијан опеном. Сваки дан нова контроверза. Сада је наводни повлашћени третман Федерера.

Истина је да је Федерер играо увече сва три меча на Род Лејвер арени, а Новак на блиставом летњем сунцу, закључио је Мекинро, а потом наставио да сикће.

– Роџер, а не Новак, је златна кока тениса и он игра на највећој позорници када пожели. Једноставно је! Да ли је поштено? Не знам и брига ме! Живот није фер! Ја мислим да организатори чине услугу Новаку јер га третирају као го*но, јер се он храни неправдама које трпи. Федерер ће се коначно такмичити током дана, Новак је у вечерњем термину. Један и други иду ка међусобном окршају у полуфиналу. Сумњамо да ће меч бити у вечерњем термину – закључио је лајави Мекинро.

Српски тенисер играће меч осмине финала у понедељак од 9.00 часова против Хјун Чунга из Јужне Кореје, а четири сати пре њега по нашем времену на терн ће изаћи Роџер Федерер који игра са Мартоном Фучовичем.